Müjdat Gezen,Güldür Güldür Show’da

TV 26.04.2024, 19:09 27.04.2024, 22:38
Müjdat Gezen,Güldür Güldür Show’da

Yapımını BKM’nin üstlendiği, ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 372’inci bölümüyle ekrana geliyor.Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi, duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’un yeni bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un 372’inci bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

ZAM SARMALI
Paşa yeni bir zam alır. Sevinçle manava uğrar, sonra eve gider. Ancak dönüşte her şeyin ve herkesin zamlandığını, fiyatların arttığını fark eder. Herkes, "Sana zam gelince her şey zamlanıyor" der. Sonunda Paşa, manavdan aldığı muzu geri vermeye karar verir.

BEN DEMİŞTİM

Çiçek, İsmail'e sürekli çirkin özellikler sıralayıp ‘Beni böyle sever miydin?’ der. İsmail, iç güzelliğini sevdiğini söyler. Bir süre sonra Çiçek, kötü ameliyatlar geçirip ‘Şimdi beni böyle sever miydin?’ der. İsmail, sonunda evlenme teklifi eder ve nikah masasına otururlar. Nikah memuru İbrahim, İsmail'i evlilikten vazgeçirmeye uğraşır.

CAHİL SAVAR 3

Bir yarışma programında, Oxford'da okuduğunu iddia eden Burcu, ülkemizle ilgili basit soruları bilemez ve Cahil Savar Paşa tarafından ağzı bantlanıp götürülür. Paşa, farklı mekanlarda benzer şekilde cahilleri paketleyip götürür. Finalde ise otobüste yüksek sesle telefonla konuşan Hayati'nin karşısına çıkar.

KÖY YUMURTASI

İsmail, şehirden köye taşınmıştır. Arkadaşları dönmek üzereyken İsmail, köy yaşamının sıkıcılığını itiraf eder. Öten horoz bile onu rahatsız eder hale gelmiştir.

AKILLI TUVALET

Şiveli konuşan bir grup, akıllı tuvaletin sesli komutlarını anlayamaz ve ne kadar uğraşsalar da şivelerinden dolayı sesli komut ile kapıyı açamazlar. Kapıyı kırmak zorunda kalan gruptan Mesut sonunda tuvalete girer, ancak taharet musluğu da sesli komutla çalıştığı için tuvaletten çıkamaz.

EMEKLİLER YARIŞIYOR

Bir yarışma programında sunucu Mustafa'dır. Programda, emekliler zor koşullardaki soruları doğru cevaplamaya çalışır. Ardından, sembolik emekli maaşlarını düşürmeden veya ihtiyaçlar için harcamadan parkurları tamamlamaya çalışırlar.

DÜNYANIN EN İYİ ESNAFI 9 - HASTANE

Mesut, özel Kral Hastanesi adında bir hastane açmıştır. İbrahim, eşi Nazlı ile gelir. İbrahim, hastaneye sadece tansiyonu için gelir ancak Mesut, onu ve Nazlı'yı ikna ederek Nazlı'ya estetik işlemler yaptırır.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yorumlar (0)