Güldür Güldür Show’da kahkaha hiç dinmiyor

TV 17.06.2023, 10:15 17.06.2023, 13:36
Güldür Güldür Show’da kahkaha hiç dinmiyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un bu akşam 339. bölümü yayınlanacak.

Herkes yine bedava yemek için Paşa abinin evinde toplanmıştır. Leman ilk kez buluşacağı erkek arkadaşı Kudret’i dışarıda yemek ekonomik olarak zor olduğu için buraya getirmiştir. Paşa karatede iddialı olduğunu ve bütün kuşakları tek derste aldığını anlatır. Herkes Paşa’nın gerçek dışı söylediği şeyleri yemek yiyebilmek için onaylar fakat Kudret yadırgar.

Hüseyin kız arkadaşı Jale’yi yakın arkadaşı Mesut’la tanıştıracaktır. Hüseyin'in üstüne bir şey dökülür ve buluşmada kötü gözükmemek için Mesut’tan kazağını ister fakat Mesut vermez. Gören herkes Mesut'un kazağına hayrandır. Garson sırf kazak için Mesut ile fotoğraf çektirir, Burcu kazağa olan hayranlığından dolayı Mesut’a numarasını verir. Hüseyin sonunda kazağı Mesut fark etmeden ansızın çıkarır ve giyer ardından Jale gelir.

Hayati’nin sunduğu televizyon programında İbrahim ve Fikri konuktur. Mustafa ise kenarda oturan prodüksiyon görevlisidir. Konu tüfeğin Anadolu’ya gelişidir. Mustafa, dedesinin bu konuyla ilgili anısını anlatır. Dedesi anormal derecede yaşlı olan Mustafa söylediklerini ispatlar ve dedesinin diğer bilimsel buluşlar ile yakınlıklarını anlatır.

Paşa, Yeter ve kızları Çiçek ile erkek arkadaşı İbrahim pikniğe giderler. Her yıl katıldıkları Spor Aşıkları Derneği yarışmasına katılmışlardır. Tufan, eşi Jale ve çocukları Mustafa rakip olarak gelirler. Aileler birbirilerini sevmezler ve sürekli atışırlar. İbrahim düz ve garip hareketleriyle yarışmada dikkat çeker.

Hayati ve Nazlı, oğulları Ozan'ın 18. yaş gününü kutlarlar ve bavullarını alıp Çanakkale’ye taşınacaklarını söylerler. Hayati ve Nazlı kalan hayatlarını keyifli ve istedikleri gibi yaşamak için bu kararı almışlardır ve Ozan'ı ikna etmeye çalışırlar.

Kudret kızı Jale'nin sevgilisi İsmail ile tanışır. İsmail'in sadece beş kelime kullandığını anlar, Jale de durumu yeni fark etmiştir. İsmail'in anne ve babası Hayati ile Burcu gelir. Onlarda sadece tek kelime biliyordur. Kudret durumu kabullenemez ve sinirlenir.

Yorumlar (0)