"Güldürme Beni" cesaretiyle dikkat çekiyor!

TV 18.07.2022, 13:39 19.07.2022, 13:47
"Güldürme Beni" cesaretiyle dikkat çekiyor!

Yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği, birbirinden komik yarışmacıları, ünlü konukları, usta oyuncu Demet Akbağ’ın ev sahipliği ve Şahin Irmak’ın sunumu ile Show TV ekranlarına neşe getiren yarışma Güldürme Beni pazartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor.

4 saat dizi yayını yapılan, dijital ve ulusal tüm kanalların dizi üzerine döndüğü süreçte, yeni bir formatla izleyici karşısına çıkarak cesaretini gösteren yeni program Güldürme Beni, tıpkı yıllar içinde bir efsaneye dönüşen Bir Demet Tiyatro gibi uzun süre adından söz ettirecek bir yapım olmayı amaçlıyor. 

Televizyonda ilk yayına başladığı dönemde, henüz 7. bölümünde yayından kaldırdılmak istenen Bir Demet Tiyatro, kanalın, tüm emeği geçenlerin ve en başta Demet Akbağ’ın sahip çıkması ile seyircinin farkına vardığı, hakkını yıllardır teslim ettiği bir efsaneye dönüştü. Demet Akbağ, Bir Demet Tiyatro'da gördüğü ışığı yakaladığı Güldürme Beni'nin de zaman içinde hatırı sayılır bir yer edineceğine inanıyor. 

Mizah gibi zor bir alanda, doğaçlamayla yürütülen program, adeta bir çeşit oyunculuğun er meydanı oldu. Bugün 3. bölümüyle ekranda yer alacak Güldürme Beni, izleyicinin ısınma sürecinin ardından vazgeçilmezi olmaya aday. 

Yorumlar (0)