Hafta sonu TRT Müzik’te müzik ziyafeti yaşanacak

TV 27.08.2021, 09:28 27.08.2021, 14:48
Hafta sonu TRT Müzik’te müzik ziyafeti yaşanacak

TRT Müzik, bu hafta sonu izleyicilerine dopdolu bir müzik ziyafeti yaşayacak. Türkiye’nin ve dünyanın başarılı müzisyenleri TRT Müzik ekranlarına taşınıyor.

21 Ağustos’ta yeni yayın dönemine geçen TRT Müzik iddialı yeni yapımlarla seyirciye müzik ziyafeti yaşatacak. Usta müzisyen Mazhar Alanson ile sanat dünyasının sevilen isimlerini buluşturan program “Mazhar Alanson ile”, Santur sanatçısı Sedat Anar’ın başarılı icraları ile dünya müziğini bir araya getiren “Sesler Âlemi” ve Türkiye’nin sevilen oyuncularını müzik sahnesine davet eden “Laterna”, bu hafta sonu izleyicilere müzik dolu anlar yaşatacak.

Bizim sazımızdan âlemin müziği!

Sedat Anar’ın sunumu ile dünyanın çeşitli ülkelerinden müzisyenlerin ezgilerini ve yöresel müzik unsurlarını ekranlara taşıyan “Sesler Âlemi” özgün formatı ve zengin içeriği ile TRT Müzik ekranından müzikseverlere ulaşıyor.

“Kültür taşıyıcılarının en önemli unsuru olan müzik bizi dünya ile tanıştırır,” mantığından yola çıkan “Sesler Âlemi” TRT Müzik ekranında dünya müziğine yer açıyor. Japonya, İran, Azerbaycan, Polonya ve Yunanistan gibi farklı ülkelerin müzisyenlerinin konuk olacağı program her cumartesi ekranlarda olacak. İzleyicilerini farklı seslerin ve farklı ritimlerin dünyasına taşıyacak olan “Sesler Alemi” programının bu haftaki konuğu Japon sanatçı Atsuko Suetomi. Sesler Âlemi, 28 Ağustos Cumartesi saat 15.15’te TRT Müzik’te.

Mazhar Alanson ile Özkan Uğur’dan müzik şöleni

Türkiye’nin en sevilen isimlerini ağırladığı ve “söylenti” olarak tanımladığı programında Mazhar Alanson, dingin sesi ve duygu dolu yorumu ile sevilen şarkılara hayat verirken kendine has üslubu ile hatıralarını ekranlara taşıyor.

Programın 28 Ağustos Cumartesi ekranlara gelecek bölümünün konuğu MFÖ’nün diğer usta müzisyeni Özkan Uğur olacak. İki dost, iki başarılı müzisyen muhteşem bir programa imza atacaklar. Tatlı sohbetler, dingin bir müzik ve etkileyici şarkılar “Mazhar Alanson ile” programından müzikseverlere ulaşacak. “Mazhar Alanson ile” tüm haftaya yayılacak bir müzik keyfi için 28 Ağustos Cumartesi saat 21.00’de TRT Müzik’te.

Başak Gümilcinelioğlu sahnede!

Dünya müziğine ait seçkilerin Türk enstrümanları ile icra edildiği “Laterna” programını usta sanatçı Meral Azizoğlu ve müzisyen Hakan Güngör birlikte sunuyor ve Türkiye’nin tanınmış oyuncularının konuk olduğu program eşsiz bir müzik keyfine ve doyumsuz sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Meral Azizoğlu’nun sesi ve eşsiz yorumu ile renk kattığı program geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle müzikseverlerin beğenisini kazandı. Laterna’nın bu haftaki konuğu ise genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu olacak.

“Laterna”, 29 Ağustos Pazar saat 21.00’de TRT Müzik’te izleyicilerle buluşacak.

  • 28 Ağustos Cumartesi 15.15 Sesler Âlemi
  • 28 Ağustos Cumartesi 21.00 Mazhar Alanson ile
  • 29 Ağustos Pazar 21.00 Laterna

Yorumlar (0)