Hangi 4 sanatçının bilinmeyenleri Şokopop'ta?

TV 05.01.2021, 11:22
Hangi 4 sanatçının bilinmeyenleri Şokopop'ta?

Yayın hayatına YouTube’da “Türkiye’nin en derin magazin çukurunu kazma” mottosuyla başlayarak, ikonik magazin figürlerinin detaylı biyografilerinden 90’ların hafızamıza kazınan sansasyonel olaylarına kadar pek çok unutulmaya yüz tutmuş anı gün yüzüne çıkararak izleyiciyle buluşturan Şokopop, yepyeni içerikleri ile yalnızca Gain’de.

Türkiye magazin tarihinin hafızalara kazınan olaylarını ve insanlarını YouTube’da yayınladığı videolar ile yeniden gündeme getirerek her bir işiyle günlerce konuşulan Şokopop, dört farklı programla magazin dünyasının nostaljik derinliklerine inmeye Gain’de devam ediyor. Birbirinden merak uyandırıcı programlarda skandallardan şarkılara her durakta durulacak, Zeki Müren’den Tarkan’a Türkiye popüler kültür tarihinin en ikonik figürleri mercek altına alınacak.

Şokopop ile dört sanatçının bilinmeyenleri ve arşivlerin derinliklerinden çıkarılan detaylar yalnızca Gain’de

Türkiye’nin en derin magazin çukurunun kazıcısı Şokopop, Türkiye’nin dört ikonuna odaklandığı serisiyle yalnızca GAİN’de. Taçsız kraliçe Hülya Avşar, megastar Tarkan, Afrodit Banu Alkan ve bir döneme güzelliğiyle damga vuran Harika Avcı’nın kariyer yolculukları, iniş ve çıkışları, hikâyelerinin bilinmeyen yönleri, bugüne kadar bakılmamış bir pencereden ve Şokopop’un eşsiz anlatımıyla Ocak ayında GAİN’de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Şokopop’tan altı bölümlük Zeki Müren biyografisi

Heyecan verici, bu zamana kadar çok fazla duyulmamış ya da hatırlanmayan pek çok detay… Bu zamana kadar yapılmış en dürüst Zeki Müren biyografisi, Şokopop’un sunumuyla Ocak ayında Gain’de başlıyor. Türkiye’nin ‘Sanat Güneşi’nin hayatına dair en ince ayrıntılara değinen bu beş bölümlük dev biyografi belgesel serisi, ince elenip sık dokunmuş bir araştırma sürecinin ürünü. Müren’in binbir emek ve ustaca stratejilerle Türkiye’de star sistemini nasıl kurduğunu, bu erişilmez konumunu nasıl koruduğunu dinlerken çok etkileneceksiniz. Sanatçının özel hayatından şaşırtıcı kesitlerin yanı sıra kişiliğinin bilinmeyen yönlerine de ışık tutacak bu seriyi kaçırmayın.

Yorumlar (0)