Hazal Filiz Küçükköse "Üvey Anne"yi anlatacak

TV 27.05.2023, 17:26
Hazal Filiz Küçükköse "Üvey Anne"yi anlatacak

atv ekranının sevilen, çok izlenilen dizi ve programları ile ilgili pek çok detay ve özel ana ulaşabileceğiniz Dizi TV her hafta olduğu gibi bu haftaki bölümünde de çok özel dosyaları inceliyor.

Dev bir kadro, deneyimli bir ekip! Osmanlı imparatorluğunun en büyük padişahı Fatih Sultan Mehmet’in hayatı muhteşem bir filmle atv’de sizlerle buluşuyor. Aylar süren hazırlık, hummalı bir çalışma. Yarın akşam atv ekranında ilk kez gösterilecek olan “Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ” filminin setinde, ekiple çok özel röportajlar Dizi TV’de.

Haziran ayında atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan “Üvey Anne” dizisinin yıldızı Hazal Filiz Küçükköse, bu hafta Dizi TV’nin özel konuklarından. Şamdan Plus dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçen güzel yıldızla, hem çekimi hem de yeni projesini konuştuk.

Aldatmak dizisindeki Yeşim karakteriyle oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen güzel oyuncu Asena Girişken bu hafta Dizi TV’ye konuk oldu, sorularımızı yanıtladı. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen, yıldızı parlayan oyuncu hakkında merak edilenleri anlattı. Hepsi ve daha fazlası 11.30’da atv'de.

Yorumlar (0)