İbo Show'da türkü ve arabesk gecesi

TV 26.02.2022, 14:48 28.02.2022, 10:51
İbo Show'da türkü ve arabesk gecesi

Star ekranlarının vazgeçilmez eğlence programı ‘İbo Show’, yeni bölümüyle pazar günleri ekrana geliyor. Yayınlandığı günden beri müziğin ve eğlencenin tek adresi olan ‘İbo Show’’da bu hafta türkü ve arabesk gecesi yaşanacak. İbo Show’un bu haftaki konukları arasında; Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba yer alıyor. Aynı zamanda keyifli sohbetiyle Şafak Sezer de programa katılarak unutulmaz bir geceye imza atacak. ‘İbo Show’, 27 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Star’da…

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANACAK

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak. Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan ‘İbo Show’; uzun yıllar sonra yeni albümüyle tekrar sevenleriyle buluşan Cengiz İmren, Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Songül Karlı, arabesk-fantezi müziğinin güçlü yorumcularından Sinan Zorbey, sevilen şarkıları ve eşsiz yorumuyla Ümit Yaşar, son dönemlerin parlayan grubu Sakiler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas’ı Ozan Akbaba ve renkli sohbetiyle Şafak Sezer ile pazar gecesine damgasını vuracak.

SON DÖNEMİN YÜKSELEN GRUBU: ‘SAKİLER’

“Dünyadan Uzak” şarkısıyla büyük patlama yapan “Sakiler”, efsane program İbo Show’a konuk oluyor. Sakiler‘in hikayesi ve çok sevilen şarkıları izleyenlerlere unutulmaz anlar yaşatacak. Aynı zamanda ‘Sakiler’ grubunun hikayesini İbrahim Tatlıses soracak, milyonlarlar öğrenecek!

CENGİZ İMREN’İN AĞLATAN TANIŞMA HİKAYESİ! “TİR TİR TİTRİYORDU!”

Program konukları arasında yer alan arabesk müziğinin sevilen sesi Cengiz İmren, yeni albümüyle İmparator’un karşısına çıkıyor. Yıllar sonra ekranlara dönen Cengiz İmren’in Tatlıses ile tanışma hikayesi herkesi çok şaşırtacak.

SİNAN ZORBEY’İN NOSTALJİ GÖRÜNTÜLERİ

Arabesk müziğinin güçlü yorumcularından Sinan Zorbey, "Canım Dediklerim" performansı ile İbrahim Tatlıses'e duygu dolu anlar yaşatacak. 22 yıl sonra İbo Show’a konuk olan Zorbey’in değişimine inanamayacaksınız.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN ‘İLYAS’’I OZAN AKBABA İBO SHOW’DA

Yeni filmi “Anka” ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Ozan Akbaba’da bu çok özel gecede yerini alacak. Hakkındaki tüm bilinmeyenlere açık yüreklilikle cevap verecek olan Ozan Akbaba, İbo Show’da konuşacak…

SONGÜL KARLI’DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Söylediği türkülerle kulakların pasını silen sevilen sanatçı ve sunucu Songül Karlı’dan özel hayatına dair samimi itiraflar da İbo Show’da! İbrahim Tatlıses’in piyasaya hareket kattığını söyleyen Songül Karlı, keşfedilme hikayesiyle çok şaşırtacak.

ÜMİT YAŞAR’DAN CANLI PERFORMANS

Arabesk-fantezi müziğin sevilen ismi Ümit Yaşar, canlı performansıyla özlenen şarkılarını ve İmparator’un unutulmaz eserlerini İbo Show’da söyleyecek. Keyifli sohbetiyle de seyirciyi ekran başına kilitleyecek olan Ümit Yaşar, söylediği şarkılarla kulakların pasını silecek.

Yorumlar (0)