İbo Show'un yeni konukları belli oldu

TV 19.11.2020, 11:15 20.11.2020, 09:35
İbo Show'un yeni konukları belli oldu

Star’da yayınlanmaya başlayan "İbo Show", 2. bölümüyle cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkacak. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan ‘İbo Show’, bir yandan nostalji rüzgarı estirirken, bir yandan da unutulmaz bir gece yaşatacak. Programın Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölüm konukları ise; Hülya Avşar, Kubat, Demet Akbağ ve Olgun Şimşek

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak. Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, unutulmaz dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Hülya Avşar, Demet Akbağ, Kubat ve Olgun Şimşek unutulmaz bir geceye imza atacak.

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Demet Akbağ ve Olgun Şimşek’in yıllar önce beraber çalıştığı ‘Mega Show’ kadrosu, yeniden bir araya geliyor… ‘Mega Show’, yıllar sonra aynı kadroyla ‘İbo Show’da buluşuyor ve unutulmaz anlara imza atıyor. İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar, ses getirecek düetlerle müzik ziyafeti yaşatırken, Olgun Şimşek’in taklitleri ise seyirciyi kahkahaya boğacak.

Yorumlar (0)