İnter Medya, Telemundo ile yeni bir anlaşma yaptı!

TV 19.05.2022, 11:59 20.05.2022, 09:59
İnter Medya, Telemundo ile yeni bir anlaşma yaptı!

Telemundo bugün, ABD'deki İspanyolca konuşan izleyiciler için Türkçe formatların başarısından daha fazla yararlanmak için sektör lideri Türk yapım ve dağıtım şirketi Inter Medya ile önemli bir ortak yapım anlaşması yaptığını duyurdu. 

Bu anlaşma, Telemundo'yu dünya çapında en popüler formatlar ve serilerle izleyicilerin en sevdiği Türk dramalarının ve romanlarının İspanyolca dilindeki evi olarak sağlamlaştırıyor.

Inter Medya Kurucusu ve CEO'su Can Okan “İnter Medya olarak Telemundo ile uzun yıllara dayanan iş ilişkimizi küresel bir iş ortaklığına dönüştürmüş olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Inter Medya'nın 30 yıllık bilgi birikimi ve Telemundo'nun sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ile bu işbirliği ile çok daha büyük başarılara imza atacağımızdan eminiz. Bu ortaklıkla hem Telemundo hem de Inter Medya, hem üretim hem de dağıtımda yükseliş ve büyüme ile sektördeki konumlarını güçlendirme ve genişletme yolunda büyük bir adım attı. Birlikte başaracağımız büyük iş için çok heyecanlandığımızı belirtmek isterim." dedi. 

Türkiye'nin en köklü yapım ve dağıtım şirketlerinden biri olan Inter Medya, Ay Yapım'ın Sonsuz Aşkı, Tims&B Productions'ın Bitter Lands ve The Trusted ve O3 Medya'nın The Ambassador's Daughter ve Last Summer gibi hitleri de içeren ünlü Türk dizilerini temsil ediyor. Türkiye'deki önde gelen üretim evlerinden oluşan ağları, dünya çapında sayısız hit yarattı. Telemundo ile birlikte çalışan şirketler, dünya çapında İspanyolca konuşan izleyicilere hitap edecek yeni hikayelere dayanan uzun biçimli dizileri özel olarak geliştirecek, yaratacak ve üretecek. Inter Medya, gerek diğer yapım şirketlerinin sağladığı içeriklerin gerekse kendi yapımlarının uluslararası dağıtımını üstlenerek, Türk TV ve film sektörünü yurt dışı pazarlara istikrarlı ve güvenilir bir şekilde genişletmeye devam etmektedir.

Bu anlaşma, Telemundo Studios'un Brezilya'dan Globo, İspanya'dan Movistar, Kolombiya'dan Caracol ve Sony Latin Amerika dahil olmak üzere dünyanın önde gelen senaryolu içerik üreticileriyle başarılı ortak yapımların uzun geçmişine dayanıyor.

Yorumlar (0)