İzleyici Gençliğim Eyvah'ı tercih etti

TV 07.07.2020, 14:38 08.07.2020, 10:52
İzleyici Gençliğim Eyvah'ı tercih etti

Yayınlandığı günden itibaren kalpleri ısıtıp yüzleri güldüren, atv ekranlarının sevilen dizisi Gençliğim Eyvah, pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı devam ettiriyor.

Dün yayınlanan dördüncü bölümü, Tüm Kişiler’de %3,90 izlenme oranı ve %13,27 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de %3,10 izlenme oranı ve %11,60 izlenme payı, 20+ABC1’de %3,54 izlenme oranı ve %12,03 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Hem evlerinden hem de işlerinden olan Zekeriya ve Arif’in başına gelenler milyonları ekrana kilitledi. Zola, Çavi ve Ahmet’in yaşadığı eve sığınan Arif ve Zekeriya, Hacer’in gece yarısı baskınına uğradı. Deliye dönen Hacer evinde kalan bütün erkekleri sokağa attı.

Oğullarından kurtulmak için onları yabancı şube polisine ihbar eden Zekeriya ve Arif tam kurtulduk derken yüz kızartıcı suçtan kendileri de demir parmaklıkları boyladılar. Gecenin en büyük sürprizi ise Ahmet’in Azra’ya sürpriz evlilik teklifi oldu.

Gençliğim Eyvah’ın 4. Bölüm etiketi #seniseviyorum, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi! #seniseviyorum, 4. sıraya kadar yükseldiği listede, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Yorumlar (0)