"Jülide Ateş ile 40" şimdi GAİN’de!

TV 09.04.2021, 13:57 09.04.2021, 14:01
"Jülide Ateş ile 40" şimdi GAİN’de!

Format aynı, sorular yine cesur ve zor… Ama ekran yeni; ‘Jülide Ateş ile 40’ şimdi GAİN’de! Türkiye’ye çok beğenilen ‘hard talk’ formatını tanıtan, merak edilen konukları ve cesur sorularıyla gündem yaratan program, GAİN’le dijital dünyaya taşınıyor. Artık izleyiciler, programın tamamını veya direkt cevabını merak ettikleri soruların olduğu kısımları seçerek izleyebilecek. Üstelik GAİN’e ve ‘Jülide Ateş ile 40’a şimdi akıllı televizyonlar ve tabletlerden de erişilebilecek.

İlk bölümün konuğu oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan

Televizyon haberciliğinin sofistike yüzü, deneyimli yayıncı Jülide Ateş’in çok konuşulan programı ‘40’, artık Türkiye’nin yeni nesil dijital platformu GAİN’de yayınlanmaya başlıyor. Üç yıldan bu yana her bölümüyle gündem yaratmayı başaran program, yeni sezona yeniliklerle giriyor.

Uluslararası ‘hard talk’ formatı beğeni topluyor

Özgün ‘hard talk’ formatını Türkiye’ye tanıtan ‘40’ta siyaset, sanat, spor ve popüler kültür dünyasının önde gelen isimleri, Jülide Ateş’in yanıtlanması zor sorularına samimi cevaplar veriyor. Her bir yanıt için konuklara yalnızca 2 dakika süre ayrılan programda, şimdiye kadar dile getirilmemiş olanlar gün yüzüne çıkıyor.

Yurt dışında da ‘en çok izlenenler’ arasında

Formatı BBO Yapım’a ait olan ‘40’ Türkiye dışında, yabancı ülkelerde de yayınlanıyor ve büyük beğeni topluyor. Program, Romanya ve Lübnan’da yayınlandığı bölümlerle reyting sıralamalarında en çok izlenenler arasına girdi; ele alınan konular her iki ülkede de gündeme damga vurdu. ‘40’ın çok yakında Almanya, İngiltere ve ABD’de de yayına başlaması planlanıyor.

‘Jülide Ateş ile 40’, 8 Nisan’dan itibaren her perşembe saat 20.30’da GAİN’de. İlk bölüm konuğu oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan.

Yorumlar (0)