Kahkaha dolu skeçler Çok Güzel Hareketler 2'de!

TV 26.11.2022, 16:58 28.11.2022, 10:58
Kahkaha dolu skeçler Çok Güzel Hareketler 2'de!

Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Star’ın eğlence dolu programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Şükrü’ye yapılan şaka aileyi karıştıracak, kızlarla tanışabilmek için yogaya başlaya Murat, Ozan ve Hilmi’nin komik halleri izleyenleri kahkahaya boğacak. Kendisine çip takıldığını iddia eden Tahsin Amca hastaneyi karıştıracak. Tahlil sonuçlarını bekleyen Baba, Akın’ın bilgisayarı hakkında konuştuklarını yanlış anlayınca ortalık karışacak. Oğluna ulaşamayan Anne’ye ev halkının yardım etmesi, ortaya inanılmaz fikirler çıkacak.

Ünlü Dayımız bu sefer alacaklılarına ablasının adresini vermiştir. İcra memurlarının gelmesi ile herkes ne yapacağını şaşırır. Erdal göktaşını durdurup dünyayı kurtardığını ailesine anlatmak ister. Fakat araya sürekli birilerinin lafını bölmesi üzerine sonunda Erdal isyan eder.

Pazar akşamlarınızın vazgeçilmezi Çok Güzel Hareketler 2’nin bu haftaki skeçleri ise şöyle: Su gelir güldür güldür, Yog artık, Hekime kadar, Ölür müsün öldürür müsün?, Çevrene değil sana güvenmiyorum, Yalan hikayesi 4 ve Yukarı bak

Yorumlar (0)