Kahkahaya hazır olun

TV 15.12.2020, 11:25 15.12.2020, 16:21
Kahkahaya hazır olun

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam saat 20.00'de Show TV’de olacak.

İşte ekrana gelecek skeçler: 

Tekstil diyarı esnaflarından Taytçı Fikri ve Trikocu Feridun, çarşının delisi Şipşak Bilal’in yeni sevgilisine nasıl tepki verecek? Fikri ve Feridun’un depodaki malları tehlike altında olabilir mi?

Mesut’un internetten tanıştığı Mehtap ile ilk buluşması nasıl geçecek? İnternette gördüğü kişiden tamamen farklı bir insanla karşılaşan Mesut’u neler bekliyor? Mehtap’ın babası zengin iş adamı Bilal, bu ilişki için Mesut’u ikna edebilecek mi?

Şehir dışında tıp fakültesini kazanan Çiçek’i, anne babası Yeter ve Hayati neden üniversiteye göndermek istemiyor? Yeter ve Hayati, Çiçek’i şehir dışına üniversite okumaya göndermemek için ne gibi yollara başvuracak?

Sanat ve bilim camiasının tanınan yüzleri İbrahim, Leman ve Hayati’yi arkadaşlarının cenaze töreninde neler bekliyor? Kim olduğunu bilmedikleri törendeki Serso Ozan kim olabilir?

Cemil’in sunumuyla gerçekleşen ekranların vazgeçilmez ekonomi programı “Sadece Ekonomi”de konuşmacılar Kudret, Feridun, İbrahim ve Fikri, ekonomi konuşmadan nasıl programı sürdürebilirler?

Konservatuara aynı anda kayıt başvurusunda bulunan zengin Yeter ve pavyonların gülü Naime arasında geçen kayıt savaşını kim kazanacak? Naime’nin velisi olduğu Leman, mülakatta üstün meziyetleriyle müdürün fikrini değiştirebilecek mi?

İbrahim Hoca'nın kınasına Yalayut İsmail nasıl damga vuracak? Yalayut yüzünden gittikçe karışan kına, mutlu sonla bitebilecek mi?

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 15 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)