Kahkahaya hazır olun!

TV 29.10.2022, 13:53 31.10.2022, 11:23
Kahkahaya hazır olun!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 314. bölümüyle onuncu sezonuna devam ediyor. ‘Güldür Güldür Show’ gündemi takip eden skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi! Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

Norveçli bir kadın ile evlenip Norveç'e yerleşen Paşa, sakin ve huzurlu bir hayata kavuştuğunu düşünürken giderek ülkedeki ‘aksiyonsuzluğa’ dayanamaz hale gelir.

Sevgilisi Burcu’ya romantik bir evlilik teklifi yapmak için her şeyi hazırlayan Hüseyin, gittikleri restorana dört eski sevgilisinin birden gelmesi ile neye uğradığını şaşırır.

Yeni mobilya almak üzere mağazaya giden Hayati ve Yeter, ürünleri denemek istediklerini söyler ancak her mobilyayı kavga ederek denemeleri yüzünden ortalık karışır.

Oğlu İsmail ve eşi Mehtap’ı ziyarete gelen Nazlı, torunu Bahadır'ın uyku koçu, tuvalet koçu hocalara sahip olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır.

Yeni bir tarih dizisi çekmek üzere hazırlıklarını sürdüren yapımcı Fikri, tarihçi İbrahim’den danışmanlık almak ister ancak ekibin tarihi gerçeklerle uyuşmayan talepleri İbrahim’i çileden çıkarır.

Hayati ve Nazlı oğulları Bahadır için Jale'nin ailesiyle tanışmaya gider. Siyasi görüş Hayati için çok önemlidir. Eve girmelerinden itibaren Hayati ipuçları aramaya başlar ancak bir türlü dünürlerinin siyasi görüşünü çözemez.

İbrahim evinin salonunda açık mikrofon gecesi düzenleyip akrabaları Mehtap, Leman, Burcu, Feridun, Fikri, Ozan, Hayati’yi davet eder. Ancak zorlayıcı sorular aile için ufak çaplı bir depreme neden olacaktır.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 29 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)