"Karsu’nun Odası" açılışı Kalben'le yapıyor

TV 14.09.2021, 12:49
"Karsu’nun Odası" açılışı Kalben'le yapıyor

BluTV, 18 Eylül’den itibaren müzik, sohbet ve kahkaha dolu yeni programı ‘Karsu’nun Odası’nı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Dünya müzik arenasında pek çok ödüle layık görülen Karsu, programında konuklarını ev sıcaklığında ağırlayarak onlarla müzik, lezzet ve oyun içeren bir yolculuğa çıkacak.

Kalben’in dillere dolanan ‘Sadece’ şarkısının öyküsünden başlayarak pek çok bilinmeyenin kapısını aralayacak ikili, “Evet-Hayır” oyununda kahkaha dolu anlar yaşayacak. Restore edilmiş 150 yıllık özel bir taş evde konuklarını ağırlayan Karsu’nun piyano başına geçip, müziği kendisine, sözleri ise Kalben’e ait olan şarkıyı Kalben’le birlikte seslendirdiği an ise izleyiciler için unutulmaz olacak. Başarılı müzisyenin, Hataylı olan Kalben’e Hatay mezelerini ikram ettiği dakikalar ise iştah açacak.

By Karakalem Medya yapımı olan ve Kübra Kalem Baykara’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Karsu’nun Odası’, her cumartesi günü sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak. ‘Karsu’nun Odası’na gelecek bölümlerde Feyyaz Şerifoğlu, Koray Avcı, Nilipek, Evrencan Gündüz, Fatma Turgut, Melike Şahin ve Gökhan Türkmen gibi müzik dünyasının çok sevilen isimleri konuk olacak.

Yorumlar (0)