“Kendimi yalnızca kendimle kıyaslıyorum”

TV 17.12.2020, 13:14 17.12.2020, 15:28
“Kendimi yalnızca kendimle kıyaslıyorum”

Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online’dan seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, güzel oyuncu Melisa Sözen oldu.

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşanan programda Melisa Sözen’in samimi açıklamaları ve içten tavrı da geceye damgasını vurdu.

Neşeli haliyle dikkat çeken yetenekli oyuncu, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta kendisine yöneltilen sorulara verdiği dürüst cevaplarla da stüdyoda bulunan herkese kahkaha dolu anlar yaşattı. Kendisine yöneltilen “Gelen bir telefonu açmayıp daha sonra ‘Aradın mı? Hiç görmemişim.’ Dediğin oldu mu?” sorusu karşısında “Telefondan ve telefonla konuşmaktan hiç haz etmiyorum.” itirafında bulundu.

Programın Instagram canlı yayın bölümünde seyircilerden gelen “Oyuncu olmasaydı, ne olurdu?” sorununa verdiği “Küçükken izlediğim her filmdeki karakteri olmayı hayal ettim. Psikiyatrist, bodyguard, astronot olmak istedim.” cevabı ile herkesi güldüren oyuncu, son zamanlarda sıkça yaşanılan siber zorbalık konusundaki fikirlerini de; “Sistem bize başkalarıyla kıyaslanarak mükemmel olmayı dayatıyor. Ben 35 yaşımdan sonra şunu keşfettim ki kendimi yalnızca kendimle kıyaslayacağım. Kendimin en iyi versiyonu olmaya çalışacağım.” cümlesiyle açıkladı.

Yorumlar (0)