"Kılıbık" bu akşam izleyiciyle buluşuyor

TV 08.06.2021, 16:57
"Kılıbık" bu akşam izleyiciyle buluşuyor

Kemal Sunal, Nevra Serezli ve Ali Şen'in rol aldığı Kılıbık bu akşam saat 20.00'de Fox ekranında olacak. Genç bir adam olan Kamil’in hayatı evi ve eşinden ibarettir. İşinden evine, evinden işine gidip geldiği hayatında, karısı ne derse onu harfiyen yerine getirmektedir. Geçimini zor sağlayan Kamil, ev kirasını ödeyemez hale gelince kapının önüne konulmakla tehdit edilir.

Ev sahibi Müslüm, Kamil’i evden çıkarmak için uğraşsa da bir türlü sonuca varamaz. Sadece karısı tarafından değil, çevresindeki insanlar tarafından da hor görülen Kamil’in hayatı bir yanlış anlaşılma sonucu bambaşka bir hal alır. Kamil, yaşanan bir yanlışlık sonucu Karabela isminde bir katil olarak tanınmaya başlar.

Bu durumun etrafa yayılması da insanların Kamil’e artık başka bir gözle bakılmasına neden olur. Karısı dahil mahalledekiler tarafından saygıyla karşılanan Kamil’in bu şaşalı dönemi çok uzun sürmez. İnsanların Kamil’e nasıl davrandığını gördükten sonra Karabela’nın ortaya çıkması, Kamil’in eski günlerine dönmesine neden olur.

Ancak bir gün oğlunun dayak yediğini öğrenen Kamil, bunun bedelini ödetmek için harekete geçtiğinde yeniden kahraman ilan edilir.

Yorumlar (0)