"Kral Şakir Geri Dönüşüm"den fragman yayınlandı

TV 27.06.2022, 13:21
"Kral Şakir Geri Dönüşüm"den fragman yayınlandı

14 Haziran'da Türkiye’deki yayın hayatına başlayan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, farklı türlerdeki içerikleriyle her yaş grubunun ilgisini topluyor. Geniş kitlelerin sevgisini kazanan Kral Şakir’in yeni filmi ‘Kral Şakir Geri Dönüşüm’ filminin sadece Disney+’ta yayınlanacağını bir süre önce duyuran platform, yayın tarihini açıkladı. 14 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak olan çizgi filmin resmi fragmanı da yayınlandı. 

Yediden yetmişe herkesin severek izlediği, heyecanla beklenen Kral Şakir’in yeni filminde; Dünya’da biriken çöpleri toplayıp uzaya roketlerle yollayan bilimciler bu yolladıkları çöplerle uzaylıları kızdırırlar. İntikamlarını almak için Dünya’ya adım adım yaklaşan öfkeli uzaylılara karşı Kral Şakir ve ailesi, arkadaşı Mirket’in yardımları ile Dünya’yı kurtarmak adına büyük bir maceraya girer.


Varol Yaşaroğlu tarafından yaratılan Kral Şakir’in yeni filminin yapımcılığını Grafi2000 üstleniyor. Heyecanla beklenen ‘Kral Şakir Geri Dönüşüm’, 14 Temmuz’da sadece Disney+’ta.

Yorumlar (0)