Macera kaldığı yerden devam ediyor

TV 08.10.2020, 13:46 08.10.2020, 15:12
Macera kaldığı yerden devam ediyor

Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım'ın devam halkası Yol Arkadaşım 2 bu akşam saat 20.00'de Star TV'de olacak. 

İlk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturuyor. Onur ve Şeref'in yaşadığı maceralara tanık olacağımız filmde sevilen ikiliye Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor.

Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından "yol arkadaşlığı" kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez.

Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç laç mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir...

Yorumlar (0)