MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

TV 16.09.2020, 11:04 17.09.2020, 09:26
MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasının 15 Eylül Salı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'te Furkan'ın kaptan olduğu mavi takım ile Selin'in kaptan olduğu kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda şeflerin istediği sokak lezzetleri menüsünü yaparak yarıştı. Oyun sonunda kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. MasterChef'te haftanın ilk iki eleme adayı da belli oldu.

MasterChef Türkiye son bölümde dokunulmazlığı kaybeden mavi takımı, zorlu bir bireysel dokunulmazlık oyunu bekliyordu. Mehmet Şef'in imza yemeği olarak hazırladığı tabakta yedi çeşit farklı ürün yer aldı. Yarışmacılar, bir saatlik sürede bu tabağı, Mehmet Şef'in tabağına en yakın olacak şekilde hazırlamaya çalıştı. Şeflerin oybirliği ile gecenin en iyi tabağını hazırlayan Duygu, MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda ilk eleme adayını, bireysel dokunulmazlık kazanan Duygu belirledi. Duygu, "Daha önce potaya girmedin" dediği Serhat’ı haftanın ilk eleme adayı olarak açıkladı.

Sonrasında takım içinde oylama yapıldı. Serhat ve Duygu dışında altı yarışmacıya verilen oylar, Özgül ve Celal’de toplandı. Eşit oy alan iki isim arasında seçimi takım kaptanı yapmak zorunda kaldı. Furkan’ın söylediği Özgül ise haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Yorumlar (0)