MasterChef'ten elenen yarışmacıdan itiraf

TV 05.10.2020, 09:50 06.10.2020, 09:19
MasterChef'ten elenen yarışmacıdan itiraf

MasterChef Türkiye'nin son bölümündeki eleme turunda ilginç bir olay yaşandı. MasterChef'te elemeye kalan Esra, Duygu, Uğur, Didem, Sefa ve Eray iki ayrı turda yarıştı. Geçtiğimiz hafta nişanlısı tarafından aldatıldığını açıklayan Duygu Acarsoy, ikinci turda elenmek için yemeğini sabote etti.

Danilo Zanna'nın tarifi olan balık ekmek yemeğine aşırı tuz atan ve eksik hazırlayan Duygu şeflerin karşısında itirafta bulundu. Duygu, "Yemeği bilerek ve isteyerek kötü yaptım" dedi ve yarışmadan elendi.

Yarışmanın 2. eleme turunda yarışmacılar Danilo Şef'in özel tarifi olan balık ekmek yemeğiyle yarıştı. Şeflerin verdiği 40 dakikalık süre sonunda ise tadıma geçildi. Duygu hazırladığı tabakla şeflerin önüne geldi. Ancak aşırı tuzlu olan yemeği tadan şefler şaşkına döndü. Tadım sonrasında aralarında konuşan şefler, Duygu'nun kasıtlı olarak yemeği kötü yaptığı konusunda hemfikir oldu.

Tadımlar sonrasında ise şefler açıklama yaptı. Somer Sivrioğlu "Şeflerin ortak fikri bu. Burada iki tane hatalı tabak var, ancak bir tane de kasıtlı olarak hatalı yapılmış tabak var. Kasıtlı veya bilerek bugün yemeğinde bir hata yapan var mı?" diye sordu. Bir süre duraksayan Duygu Acarsoy ise itirafta bulundu ve bilerek yemeği kötü yaptığını söyledi. Duygu, "Ben bir akademisyenim. Akademik kariyerim ağır bastı. Bilerek ve isteyerek hata yaptım" dedi. Bu sözler sonrasında Duygu, MasterChef Türkiye'den elendi.

Yorumlar (0)