Milor’un anketinin galibi pide mi pizza mı?

TV 14.01.2021, 16:42
Milor’un anketinin galibi pide mi pizza mı?

Hem Türkiye’nin en tanınmış gurmesi hem de sosyal medya anketleri ile bir fenomene dönüşen Vedat Milor Türkiye’nin lezzet tercihlerini Gain’de gözler önüne sermeye devam ediyor.

Gerçekleştirdiği son anket ile sosyal medya kullanıcılarının ‘pizza’ ile ‘pide’ arasındaki tercihine odaklanan Milor’un anketinin galibi ‘pide’ oldu.

Türkiye’nin en ünlü gurmesi Vedat Milor, sosyal medyada bir fenomene dönüşen ve Türklerin damak tadının nabzını tuttuğu anketlerini Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu Gain’de sürdürüyor.

Vedat Milor ile En İyisi” programında Türkiye’nin lezzet tercihlerine odaklanan anket sonuçlarını değerlendiren Vedat Milor’un “Acıktınız ve karşınızda yan yana, kaliteleri ile ünlü iki restoran var. Biri pizzacı, diğeri ise pideci.

Soru basit: Hangisine girersiniz?” sorusu ile başlattığı anketinde iki yüz binden fazla oy kullanılırken, anket %60’lık bir oranla “Pide”nin ezici galibiyeti ile sonuçlandı.

Pide’nin galibiyetine dair detaylar ve anket sonuçlarının değerlendirmesiyle “Vedat Milor ile En İyisi” şimdi GAİN’de yayında. ‘Vedat Milor ile En İyisi’ programı yeni bölümleriyle her pazartesi yalnızca Gain’de.

Yorumlar (0)