Muazzez Ersoy konseri, TRT Müzik'de canlı yayınla izleyicilerle buluştu

TV 18.01.2023, 11:35
Muazzez Ersoy konseri, TRT Müzik'de canlı yayınla izleyicilerle buluştu

TRT Müzik’in beğenilen programı “Sevgilerimle Muazzez Ersoy”, yeni döneminin ilk açılışını Tokat’ta düzenlenen özel konserle gerçekleştirdi. Tokatlı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Muazzez Ersoy konseri, TRT Müzik ekranlarından canlı yayınla izleyicilerle buluştu.

TRT, kıymetli sanatçıları halkla buluşturmaya devam ediyor. Türk Sanat Müziği tutkunlarına TRT Müzik'te yayınlanan "Sevgilerimle Muazzez Ersoy" programıyla seslenen sanatçı Muazzez Ersoy, programın yeni sezon açılışını Anadolu'nun en kadim şehirlerinden Tokat'ta gerçekleştirdi. TRT tarafından organize edilen ve Tokat Ali Yücel Spor Salonu'nda gerçekleşen konsere TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın yanı sıra Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile binlerce Tokatlı katıldı.

Tokatlı binlerce kişi Muazzez Ersoy’a eşlik etti

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Muazzez Ersoy, güçlü sesi ve eşsiz yorumu ile bir kez daha TRT ekranlarında sahne aldı. “Sevgilerimle Muazzez Ersoy” programıyla Tokat’ta hayranlarıyla buluşan Ersoy, dinleyenleri adeta büyüledi. Tokatlı binlerce kişiyle birlikte konseri izleyen TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, TRT’nin kurulduğu ilk günden bu yana ülkemizde müziğin, kültürün edebiyatın ve sanatın gelişmesi için katkı sunduğunu ifade ederek, “TRT, aslında çok büyük sanatçıların yetiştiği bir okul olarak değerlendirilmiş ve bugün de bu geleneğini devam ettiriyor,” dedi.

TRT Genel Müdürü Sobacı, yeni konserlerin de müjdesini verdi

Sobacı, izleyicilerle buluşacak yeni konserlerin de müjdesini vererek, “Özellikle pandemi koşullarının ortadan kalkması ile birlikte biz TRT olarak büyük sesleri, büyük sanatçıları milletimizle, halkla bir araya getirmek için çaba sarf etmek istedik. Bu bağlamda ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri” projemizi yaşama geçirdik. Projenin ilk ayağı, ilk konserimiz geçen hafta sonu Bursa’da gerçekleşti ve TRT Müzik kanalımızda, TRT Türkü ve TRT Nağme radyo kanallarımızda canlı olarak yayınlandı. En kısa süre içinde tüm Türkiye'de bu konserleri icra edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Tokat'ta nostalji rüzgarları estiren Ersoy'a, salonu dolduran müzik tutkunları da eşlik etti. Yılların eskitemediği şarkılar gece boyunca Muazzez Ersoy'un sesinde hayat buldu. Sanat müziğine gönül verenler, TRT tarafından gerçekleştirilen organizasyonda unutulmaz bir gece yaşadı.

Yorumlar (0)