"Müjdemi İsterim" bugün Netflix'te izleyiciyle buluşuyor

TV 01.05.2023, 09:50 01.05.2023, 13:26
"Müjdemi İsterim" bugün Netflix'te izleyiciyle buluşuyor

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği;  Müjdemi İsterim bugün Netflix Türkiye'de izleyiciyle buluşuyor. Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in başrolde yer aldığı  film, kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin hikayesini konu alıyor.

Nişanından bir gece önce Müjde’nin çalıştığı kulübe giden Bulut’un karşısına eski sevgilisi çıkar ve hamile olduğunu söyler. Nişanlısı Leyla’dan ayrılmazsa basına konuşup büyük gürültü çıkartacaktır. Açmazdan kalan Bulut nişandan kaçmaya karar verir. Ancak arabasına saklanan davetsiz bir misafir vardır; Müjde. İkili, nişanda işlenen bir cinayet yüzünden polisin peşlerinde olduğunu öğrenir. Tek çareleri, bu cinayeti kendi imkanları ile çözüp suçsuz olduklarını kanıtlamaktır. Ancak zaman geçtikçe, yaşananların bir cinayetten çok daha fazlası olduğunu öğreneceklerdir.

Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı'nın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerini Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum paylaşıyor. Müjdemi İsterim, 18 Kasım'da sinemada izleyiciyle buluşmuştu.

Yorumlar (1)
Ayşegül Uygurer 13 ay önce
Bayıldım bu filme