Müzik, kahkaha ve eğlence TV8 ekranında

TV 31.12.2022, 11:06 02.01.2023, 10:36
Müzik, kahkaha ve eğlence TV8 ekranında

Bu yılbaşı, TV8 ekranlarında yine eğlencelerin en güzeli yaşanacak! 2023 “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” ile karşılanacak. Jüri üyeleri Seda Sayan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak!

Aslıhan Malbora- Aytaç Şaşmaz, Alina Boz, Talat Bulut, Bestemsu Özdemir, Büşra Pekin, Kadir Doğulu- Neslihan Doğulu, Şafak Sezer, Danla Biliç- Cemalcan Canseven, Ayça Ayşin Turan, Ebru Şahin, Cemre Baysel, Eser Yenenler- Berfu Yenenler, Melis Sezen, Selçuk Yöntem- Selin Şekerci, Chaby,Nilsu Berfin Aktaş, Onur Buldu ve Hazal Subaşı, sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

Ayrıca Edis ve Köfn biribirinden güzel şarkıları ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel”de muhteşem isimler ve jüri üyeleri sahnede, izleyenler ise ekran başında geri sayım yapacak!

Birbirinden ünlü isimlerin sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de 2023’ü, müzik, kahkaha ve eğlence ile TV8 ekranlarında karşılamaya hazır olun!

Yorumlar (0)