Müzikal film The Prom'dan yeni fragman yayınlandı

TV 27.11.2020, 15:38 27.11.2020, 15:40
Müzikal film The Prom'dan yeni fragman yayınlandı

Ryan Murphy'nin yönettiği, oyuncu kadrosunda Nicole Kidman, Meryl Streep, Kerry Washington, James Corden gibi isimlerin yer aldığı Netflix yapımı müzikal The Prom'dan yeni bir fragman yayınlandı.

Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, Feud gibi dizilerin yaratıcısı Ryan Murphy'nin, Hollywood adlı diziyle birlikte Netflix'le yaptığı anlaşma gereği çektiği ikinci yapım olan The Prom, bir grup benmerkezci Broadway oyuncusu ile okul balosuna kız arkadaşı ile gitmesi yasaklanan genç Emma'nın hayatlarının kesişmesi sonrası yaşananları anlatıyor.

New York tiyatro sahnelerinin yıldızları Dee Dee Allen ve Barry Glickman büyük bir krizle uğraşmaktadır: En son projeleri olan yüksek bütçeli Broadway oyunu, kariyerlerini bir anda bitiren büyük bir fiyasko ile sonuçlanmıştır. Indiana’nın küçük bir kasabasında yaşayan lise öğrencisi Emma Nolan ise çok farklı bir hüsran yaşamaktadır: Lise müdürünün desteklemesine rağmen okul aile birliği başkanı, Emma’nın okul balosuna kız arkadaşı Alyssa ile katılmasını yasaklamıştır.

Halkın gözündeki imajlarını düzeltmek isteyen Dee Dee ile Barry, Emma'nın yaşadığı çıkmazı mükemmel bir fırsat olarak görür ve yıldızlarını parlatmanın yolunu arayan kibirli oyuncular Angie ve Trent ile birlikte yola koyulur. Ancak şöhretlerine güvenerek bencilce atıldıkları bu proje beklenmedik şekilde geri tepince, bu dörtlünün hayatları altüst olur. Bunun üzerine Emma'nın gerçekten olduğu kişi olarak katılabileceği bir gece yaşatmak için kollarını sıvarlar.

Yorumlar (0)