Netflix Türkiye'de son hafta hangi dizi ve filmler izlendi?

TV 02.03.2022, 16:48
Netflix Türkiye'de son hafta hangi dizi ve filmler izlendi?

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 21-27 Şubat haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın yer aldığı Kardeş Payı'nın ilk kez 2014 yılında yayınlanan birinci sezonu olurken onu bir önceki haftanın lideri Inventing Anna takip etti.

Listedeki ilk haftasında 80 milyon saat izlenerek globalde en çok izlenen ikinci dizi olan Vikings: Valhalla, Netflix Türkiye'de ancak üçüncü sırada kendisine yer bulabildi. Okulda ceza alınca bir araya gelen apayrı karakterlerdeki beş liselinin sadece dördünün hayatta kalmasıyla yaşananları konu alan One of Us Is Lying (Birimiz Yalan Söylüyor) ve Binnur Kaya ile Şafak Sezer'in canlandırdığı Abiye-Erman çiftinin mutsuz ve trajik evliliklerinin anlatıldığı komedi dizisi Türk Malı'nın ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise İpek Filiz Yazıcı'nın hayat verdiği müzik tutkunu Deniz ile Mert Ramazan Demir'in oynadığı motosiklet yarışçısı Ese'nin aşkını anlatan UFO zirvede yer aldı. Film, 4 milyon saatten fazla izlenerek globalde dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde altıncı sırada yer aldı. Aynı listede dördüncü olan Aşk Taktikleri ise Netflix Türkiye'de UFO'nun arkasında kalarak ikinci oldu.

Orijinal adı Sans répit olan Fransız yapımı Restless (Soluksuz), Netflix Türkiye'de haftanın en çok izlenen yabancı filmi olarak üçüncü basamakta kendisine yer buldu. Don't Kill Me (Non mi uccidere/Ölmeye Hazır Değilim), Emma ve Downfall: The Case Against Boeing gibi yapımların ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)