Nickelodeon’un 2021 Çocukların Seçimi Ödülleri’ne yıldız yağmuru

TV 09.03.2021, 10:57
Nickelodeon’un 2021 Çocukların Seçimi Ödülleri’ne yıldız yağmuru

Kim Kardashian, Gal Gadot, Robert Downey Jr., Millie Bobby Brown, Charli D’Amelio, BTS, Hailey Bieber, Addison Rae, Sofia Vergara, David Dobrik, Lin-Manuel Miranda, Tiffany Haddish ve birçok ünlü isim Nickelodeon’un 2021 Çocukların Seçimi Ödülleri’ne (Kids Choice Awards) katılacak.

Film, televizyon, müzik, spor ve daha birçok alanda hayranların en sevdiği yıldızların destansı bir kutlaması olan Nickelodeon’un Çocukların Seçimi Ödülleri 2021; Kim Kardashian, Gal Gadot, Robert Downey Jr., Millie Bobby Brown, Charli D’Amelio, BTS, Hailey Bieber, Addison Rae, Sofia Vergara, David Dobrik, Lin-Manuel Miranda, Tiffany Haddish, Anna Kendrick, Liza Koshy, Jennifer Garner, Heidi Klum, Terry Crews, Tyler Perry, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Marsai Martin, Joshua Bassett, Anthony Anderson, Dani & Dannah Lane ve Iain Armitage dahil olmak üzere günümüzün en popüler yıldızlarını ağırlayacak.

Oyuncu, komedyen ve Saturday Night Live efsanesi Kenan Thompson'ın (Kenan, All That) ev sahipliğini yaptığı ve Grammy® Ödüllü uluslararası süperstar Justin Bieber'ın inanılmaz performanslarının yer alacağı Nickelodeon’ın 2021 Çocukların Seçimi Ödülleri, 14 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 06.30’da canlı yayınlanacak.

Nickelodeon'un turuncu zeplini hayranları sanal bir yolculuğa çıkarırken, Nickelodeon'un iCarly oyuncuları Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jerry Trainor (Spencer Shay) ve Nathan Kress (Freddie Benson), bu yılki “En İyi Film" ödülünü vermek için tekrar bir araya gelecek. Altı sezon boyunca Nickelodeon'da yayınlanan hit dizi, ViacomCBS’in yeni video platformu olan Paramount+'da yeni bölümleriyle yayınlanacak.

TV, müzik, film ve sosyal medya dünyalarının yıldızlarına JoJo Siwa; That Girl Lay Lay; Jules LeBlanc ve Jayden Bartels (Side Hustle); Gabrielle Nevaeh Green, Lex Lumpkin ve Darci Lynne (Unfiltered); ve Young Dylan (Tyler Perry’s Young Dylan) gibi Nickelodeon'un yetenekleri de eşlik edecek.

Bu yılki ödül töreni aynı zamanda ünlüleri ve aileleri evlerinden ana sahneye getiren canlı ve etkileşimli hayran duvarları; hayranların kontrolü elinde tuttuğu bütün gece boyunca canlı oylama ekranı; gösteri sırasında seçilen şanslı bir aile tarafından sunulan bir KCA ödülü; ve PAW Patrol: The Movie'den özel bir klip içerecek. Ayrıca, Nickelodeon, Çocukların Seçimi Ödülleri’nin yapışkan yeşil slime’ını yepyeni bir şekilde hayranların dünyasına taşımak için artırılmış gerçekliğin (AR) gücünden yararlanacak. Do Not Touch uygulamasında, izleyiciler ikonik KCA balonunu uçurabilir ve slime'ı evlerinin her tarafına dökebilirler. Uygulama, gerçek dünyadaki nesneleri algılamak için bir mobil cihazın kamerasını kullanarak etkileşimli deneyimi yaratıyor.

Hayranlar, Çocukların Seçimi Ödülleri resmi web sitesi KidsChoiceAwards.com'da ve Twitter’da oylarını kullanabilir, ayrıca Facebook'ta Nickelodeon'u beğenerek, Twitter ve Instagram'da @Nickelodeon'u takip ederek tüm haberleri takip edebilirler.

Yorumlar (0)