Niloya sevimli ahtapotun peşinde

TV 07.06.2021, 12:22
Niloya sevimli ahtapotun peşinde

Türkiye’nin en sevilen çizgi film karakterlerinden olan Niloya, "Sevimli Ahtapot" bölümüne özel melodisiyle izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Her bölümünde çocuklara yeni bilgiler öğreten, öğretirken eğlendiren çizgi film 133. Bölümüyle 8 Haziran Salı günü Niloya YouTube kanalında ekranlara gelecek. 

Her bölümünde çocuklara yeni bilgiler öğreten; paten yapmayı, top oynamayı, ağaca çıkmayı, tabiatı, arkadaşlarını ve ailesini çok seven Niloya, yeni maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Arkadaşlık, doğa, hayvan sevgisi ve yeni şeyler öğrenme meraklıyla çocukların ilgi odağı olan çizgi film 133. Bölümünde sevimli ahtapotu konu alıyor.

8 Haziran Salı günü yayınlanacak 133. Bölüm ‘’Sevimli Ahtapot’un konusu ise şöyle; Niloya annesi ve abisi Murat ile birlikte, babasıyla tekne turu yapmak üzere kıyıya gelirler. Niloya fotoğraf makinesini de yanına almış, denizde bir ahtapot görmek istemektedir. Tekneye yanaştıklarında babasının yorgunluktan uyuya kaldığını fark ederler. Murat ile birlikte babasını tekneye taş atarak uyandırmaya çalışan Niloya, sonunda çok merak ettiği ahtapotu denizin ortasında görüverir.

Yorumlar (0)