NTV’nin yılbaşı gecesi çok renkli!

TV 29.12.2023, 23:24
NTV’nin yılbaşı gecesi çok renkli!

 NTV’nin sevilen yüzleri Ceyda Düvenci ve Sinan Canan’ın sunduğu program yeni yılın ilk dakikalarına izleyicilerle birlikte eğlenceli bir başlangıç vadediyor.

NTV’nin Yılbaşı gecesi ağırlayacağı isimler arasında Hayko Cepkin, Umut Kurt, Öznur Serçeler, Derya Bedavacı, Astrolog Zeynep Turan, Anıl Piyancı, Ayça Erturan, İkilem, Zeynep Kankonde, Ahmet Mümtaz Taylan, Milli Voleybolcu Simge Aköz, Elif Buse Doğan, İsmail Altunsaray, Milli Aerobik Jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, Piyanist Can Saraç, Selin, Psikiyatrist Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu, Moda Yazarı Aysun Kaba ve Deniz Seki gibi birbirinden ünlü isimler yer alacak.

Sevilen konuklar şarkılarıyla, sohbetleriyle ve 2024’e dair dilekleriyle NTV ekranlarında boy gösterecek. Nükhet Duru unutulmaz şarkılarıyla geceye renk katarken Dedublüman, Retrobüs ve Tuğkan da gece boyunca performanslarıyla NTV izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak.

NTV, Türkiye'nin sevilen isimlerini bir araya getirerek izleyicileri eğlence ve coşku dolu bir Yılbaşı gecesi için ekran başına davet ediyor.

NTV Yılbaşı Özel Programı Saat 21:10’da NTV’de.

Yorumlar (0)