"Operasyon 41" bu akşam başlıyor

TV 03.07.2021, 15:24 05.07.2021, 10:04
"Operasyon 41" bu akşam başlıyor

Kanal D’nin, sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu’nun yaptığı, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10’ar kişilik iki timin mücadele edeceği program “Operasyon 41” ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Programın ilk bölümünde ana kadroya katılmaya çalışan 16 yarışmacının kıyasıya mücadelesine tanık olacağız. Timler belirlendikten sonra onları oyunlara hazırlayacak komutanlarıyla tanışacak, dış dünyayla iletişimleri tamamen kesilecek, kendi kurdukları çadırlarda yaşayarak hem de fiziksel hem de psikolojik olarak hayatta kalma mücadelesi verecekler. Programda her hafta iki tim lideri seçilecek. Aralarında yaptıkları mücadeledeyse liderlerin lideri belirlenecek.

Birbirlerini hiç tanımayan, farklı özelliklere sahip yarışmacıların bir araya geldiği programda, aralarında dünya vücut şampiyonu, milli pentatloncu, model, uzak doğu sporlarında dereceleri olan, profesyonel olarak atıcılıkla uğraşan birbirinden renkli isim şampiyon olmak için ter dökecek.

İlk ‘Erzak ve Teçhizat’ oyununu hangi takım kazanacak? ‘Görev’ oyununu kaybeden takımda ‘Koruma’ oyununun galibi kim olacak?

Yorumlar (0)