Prime Video nisan ayında sunacağı TV dizileri ve filmleri açıkladı

TV 31.03.2023, 15:04 31.03.2023, 16:41
Prime Video nisan ayında sunacağı TV dizileri ve filmleri açıkladı

Prime Video’nun Nisan 2023’ten itibaren sunacağı TV dizileri ve filmler belli oldu. 

The Marvelous Mrs. Maisel S5 / 14 Nisan 2023

Midge, beşinci ve final sezonunda hayallerindeki başarıya her zamankinden daha yakın ama her zamankinden daha yakının hala uzakta olduğunu fark ediyor. Hayranlarının altı yıldır keyifle izlediği dizi, 14 Nisan 2023’te üç bölümlük prömiyerle başlayacak ve takip eden her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

Midge Maisel, köprüleri yaktıktan sonra dördüncü sezon boyunca kariyerini ve itibarını yeniden inşa etmek için kararlılıkla çalıştı. Final bölümünün son anlarında Midge yeniden moralini kazanmış ve karşılaşacağı her türlü fırtınayı atlatmaya hazır olarak Carnegie Hall’dan çıkıyordu. The Gordon Ford Show programının karla kaplı afişi önünde bir aydınlanma yaşayan Midge artık sonraki adımı atmaya ve yıldızlığa yükselmek için mücadele etmeye hazır; elinde sadece kıvrak zekası ve keskin dili var ve kaybedecek başka bir şeyi yok.

 

Salade Grecque S1 / 14 Nisan 2023 

26 yaşındaki Tom ve 22 yaşındaki kız kardeşi Mia, Xavier ve Wendy'nin (L'Auberge Espagnole) çocuklarıdır. Büyükbabaları öldüğünde Atina'da bir bina onlara miras kalır. Eğitimini New York'ta tamamlayan genç Tom, ailenin mülklerini yönetmek için Yunanistan'a kız kardeşinin yanına gelir. Erasmus öğrencisiymiş gibi davranan Mia'nın aslında tüm aileye yalan söyleyen isyankar bir aktivist olduğunu öğrenir. Fakat görüşlerinin ve yaşam tarzlarının çok farklı olması, miras paylaşımını karmaşık hale getirecektir. Kendilerini, tıpkı anne ve babalarının 25 yıl önce yaptığı gibi, Avrupa'nın her yanından gelen gençlerle yaşarken bulurlar. Nihayetinde bu kolektif yaşam yakınlaşmalarını sağlayacaktır. “Salade Grecque” (Yunan Salatası) adlı dizi, Avrupalı gençlere ve günümüzde yaşadıkları deneyimlere ve zorluklara ışık tutuyor. Prime Video aboneleri bu acı ve tatlı yetişkinliğe adım atma hikayesinde iki kahramanımızın ve arkadaşlarının yaşadığı dram, heyecan, aşk ve keşifleri en ön sıradan izleyebilecek. 

Dead Ringers / 21 Nisan 2023

David Cronenberg’in 1988 tarihli, başrolünü Jeremy Irons’ın oynadığı gerilim filminin modern bir yorumu niteliğindeki Dead Ringers dizisinin yıldızı Rachel Weisz, Elliot ve Beverly Mantle adlı iki karakteri canlandırıyor. Dizinin başrolündeki ikiz kardeşler uyuşturucular ve sevgililerin yanı sıra modası geçmiş uygulamaları sorgulamak ve kadınların sağlığını öne çıkarmak için tıp etiğinin sınırlarını zorlamak pahasına ne gerekiyorsa ödün vermeden yapma arzusunu da paylaşıyorlar. Dizinin kadrosunda ayrıca Genevieve rolünde Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum), Greta rolünde Poppy Liu (Hacks, Better Call Saul), Tom rolünde Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black), Rebecca rolünde Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) ve Susan rolünde Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) yer alıyor. 

Judy Blume Forever / 21 Nisan 2023

Kitapseverler nesillerdir Judy Blume’un eserlerini keyifle okumaya devam ediyor. Sırf adı bile kitaplarından birini eline almış herkesi anılarında yolculuğa çıkarmaya yetiyor. Radikal dürüstlüğüyle onlarca yıldır okuyucuları rahatlatan ve büyüleyen Judy Blume, ergenlik ve seks konusundaki görüşlerini açıkça ifade etmesi nedeniyle tartışmaların da merkezinde yer alan bir yazar. Çok sevilen Amerikalı yazar şimdi kendi yetişkinliğe adım atma hikayesini içtenlikle paylaşıyor. Emmy ödüllü yapımcılar Davina Pardo ve Leah Wolchok, Blume'un çekingen ama yaratıcı bir çocuktan usta bir hikaye anlatıcısı olmaya uzanan yolculuğunun izini sürerken çocukların ve gençlerin fiziksel ve duygusal yaşamlarını anlatan yazarın yasaklı hale gelmesinin ve günümüzde hala sansürle mücadele etmesinin öyküsünü de anlatıyor. Genç olmanın sihri ve sakarlıkları, eğlenceli ve duygusal animasyonlarla kutlanırken tanınmış yazarlar ve sanatçılarla samimi konuşmalar Blume'un okuyucularda bıraktığı derin etkiyi ortaya koyuyor. Uzun zamandır yazarın hayranı olan kişiler de onlarca yıl Blume'a gönderdikleri ve içlerini döktükleri mektupları paylaşıyor. Judy Blume Forever, mizah, duyarlılık ve biraz da ergenlik problemleriyle dolu iz bırakan kitaplarıyla milyonlarca okuyucunun kendilerini, cinselliklerini ve yetişkin olmanın ne anlama geldiğini anlama biçimini değiştiren yazarın hikayesini anlatıyor.

Yorumlar (0)