Renkli ve etkileşimli içeriğiyle ufuk açıcı 3 yeni program

TV 13.01.2021, 11:29 13.01.2021, 16:00
Renkli ve etkileşimli içeriğiyle ufuk açıcı 3 yeni program

Dost canlısı, tanıdık karakterleri, renkli ve etkileşimli içeriğiyle ufuk açıcı üç yeni program 1 Şubat’tan itibaren BBC Studios’un çocuk kanalı CBeebies’de izleyicilerle buluşuyor. Dog Loves Book (Dog Kitapları Sever) 1 Şubat Pazartesi günü saat 17:20’de kitapların ne kadar eğlenceli olduklarını göstermeye geliyor.

Su altı dünyasına dair maceraları konu alan Octonauts, Şubat ayında da ekranlara gelmeye devam ediyor. Octonauts, Octonauts and the Great Arctic Adventure (Octonauts ve Büyük Kuzey Macerası ) ve Octonauts and the Over Under Adventure (Octonauts ve Macera Altında) bölümleri ile su altının gizemli dünyasını keşfetmeye devam ettiğimiz seri, 1 Şubat’tan itibaren Digiturk 161. kanalda doğal ortamdaki gerçek egzotik yerleri ve türleri tanıtıyor.

Octoanuts 1 Şubat Pazartesi günü saat 16:50’de, Octonauts and the Great Arctic Adventure (Octonauts ve Büyük Kuzey Macerası) 20 Şubat Cumartesi günü saat 10:35’te ve Octonauts ve Macera Altında (Octonauts and the Over Under Adventure) ise 21 Şubat Pazar günü saat 10:35’te ekrana gelecek.

CBeebies’in bir diğer bir ilginç yapımı da çocuklara hayal gücüyle bir fikrin en sıradan nesneleri bile eğlenceli hala getirebildiğini gösteren Show Me Show Me... Muhteşem dekorlar eşliğinde pek çok oyuna ev sahipliği yapan yapım 1 Şubat Pazartesi günü saat 15:35’te Digiturk 161. kanalda yayınlanacak.

Kitap okumak artık çok zevkli: Dog Loves Books (Dog Kitapları Sever)

Okul öncesi animasyon serisi “Dog Kitapları Sever”, Louise Yates'in ödüllü kitabından uyarlanarak birbirinden tatlı ve komik maceraları ekranlara getiriyor. Dog ve onun yakın arkadaşı Pug, kelimeleri oldukça seven iki yakın arkadaşlar. Dog, sahibi olduğu kitapevini kapattığında, raflardan bir kitap seçiyor ve Pug ile birlikte heyecan verici dünyaya giriş yapıyorlar. İki arkadaş bir problem veya bir sorun ile karşılaştıklarında çözümü sevdikleri kitaplarda arıyorlar.

Su altı dünyasına bir keşif: Octonauts

Octonauts üçüncü sezonu ile ekranlara geri dönüyor! Octonauts ekibi, dünya okyanuslarını keşfetmeyi su altı canlılarını kurtarmayı ve habitatlarını korumayı amaçlıyor. Meomi'nin kitaplarına dayanan bu animasyon serisi, küçük çocuklara bir su altı evrenini tanıtmak için göz kamaştırıcı görselleri, dalgıçlara özgü mizahı ve nabzı hızlandıran maceraları bir araya getiriyor. Octonauts and the Great Arctic Adventure (Octonauts ve Büyük Kuzey Macerası) ise serinin özel bir bölümü. Bu özel bölümde sevimli ekip Kuzey Kutbu'nun zorlu koşullarında bir maceraya atılıyor. Ekip yine serinin diğer bir özel bölümü olan Octonauts and the Over Under Adventure’da (Octonauts ve Macera Altında) Antarktika’yı keşfediyor. Deniz laleleri ve kum saati yunusları karşısında hayrete düştükleri bu büyüleyici coğrafyada bir grup denizyıldızı ve deniz kestanesinin, son derece nadir bulunan bir sualtı buz sarkıtı tarafından tehdit edildiği bir kurtarma operasyonunda buluyorlar.

Gökyüzünde bir oyun odası: Show Me Show Me

Show me Show Me, gökyüzüne yakın bir oyun odasında günlük şeylerin büyülü yönlerini araştıran okul öncesi çocuklar için hazırlanmış bir program. On katlı bir kulenin en tepesinde yer alan bu odada sunucu Chris ve Pui, onlara eşlik etmesi için çocukları bekliyor. Çocukların bu eğlenceli oyunlara katılmak için yapmaları gereken tek şey asansöre binmek ve en üst kata ulaştıklarında müzikal bir yolculuğa başlamak! Canlı renklerden oluşan muhteşem dekorlar, parıldayan peri ışıkları, gizemli tüneller, dev bir çay fincanı ve büyülü bir yeşil ağaç ile bambaşka bir dünyanın kapısından giriş yapıyorlar.

Yorumlar (0)