"Rüyanda Görürsün" bugün izleyiciyle buluşuyor

TV 03.02.2023, 10:17 03.02.2023, 13:26
"Rüyanda Görürsün" bugün izleyiciyle buluşuyor

Amazon’un dünyanın dört bir yanından milyonlarca izleyiciye ulaşan dijital yayın platformu Prime Video, ilk yerli Amazon Original filmi Rüyanda Görürsün bugün izleyiciyle buluşuyor. Filmin başrollerini müzisyen ve oyuncu Murat Boz (O Ses Türkiye, Kardeşim Benim, Öldür Beni Sevgilim) ile oyuncu Burcu Özberk (Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Güneşin Kızları) paylaşıyor. 

Tüm aşklar tanışmakla başlayıp kavuşmakla veya ayrılmakla biterken Engin (Murat Boz) ve Pelin'in (Burcu Özberk) hikayesi kavuşmakla başlıyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor.

 İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.

Yapımcılığını No4 Yapım’ın üstlendiği, Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz’ın kaleminden, Rüyanda Görürsün, Prime Video’da, global Amazon Originals içerikleri; The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Wheel of Time, Reacher, The Tomorrow War, The Marvelous Mrs. Maisel ve Türk yapımı filmler Bergen ve Dayı’nın yer aldığı binlerce içeriğin arasına katılacak. 

Yorumlar (0)