Sedef İybar evinin kapılarını beIN GURME’ye açıyor

TV 05.06.2023, 16:15
Sedef İybar evinin kapılarını beIN GURME’ye açıyor

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yaz sezonuna girerken ekranlara yepyeni bir yemekli sohbet programı getiriyor. Yeni beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”, 10 Haziran’dan itibaren beIN GURME kanalında birbirinden ünlü konukları ve lezzetli yemekleri keyifli sohbetler eşliğinde izleyicilerle buluşacak.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, yepyeni bir yemekli sohbet programı ile ünlü aşçı Sedef İybar’ın evinin kapılarını beIN GURME izleyicilerine açacak. Ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, mutfaktaki eşsiz marifetler keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara gelecek. “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” programında izleyiciler ilk olarak İybar’ın mutfağına misafir olup, eşsiz lezzetlerin nasıl ortaya çıktığına şahit olacak. Ekran keyfi, İybar’ın yemek masasında birbirinden ünlü konukların yüzleri gülümseten sohbetleriyle sürecek.

Lezzetli yemeklerin sırları

Dünya mutfağından seyahate, anılardan dostluklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten, aşk ve sevgiye kadar hayatın içinde ne varsa Sedef İybar’ın sofrasında masaya yatırılacak. İybar’ın marifetli ellerinden çıkan lezzetli yemeklerin tarifi ise programın takipçileri ile arasında kalacak. İlk bölümü 10 Haziran Cumartesi günü saat 19:20’de yayınlanacak ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’, sonrasında her cumartesi yeni bölümüyle beIN Gurme’de ekrana gelecek.

Yepyeni program “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” aynı zamanda TOD / beIN CONNECT üzerinden de izlenebilecek.

Yorumlar (0)