Sevgi İzi sayesinde 27’si çocuk olmak üzere 80 kayıp daha ailesine kavuştu!

TV 28.08.2023, 12:57
Sevgi İzi sayesinde 27’si çocuk olmak üzere 80 kayıp daha ailesine kavuştu!

Hayata geçirdiği Sevgi İzi projesiyle kaybolma riski yüksek bireyleri dakikalar içerisinde sevdiklerine kavuşturan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, verdiği kısa arada da çalışmalarına devam etti. Araştırma gazeteci Müge Anlı; sezon finaline girmesinin ardından 27 farklı şehirden yaşları 8 ila 85 arasında değişen 27’si çocuk olmak üzere 80 kaybı, Sevgi İzi sayesinde buldu.

Hayata geçirildiği günden bugüne 831 kaybı bulan Sevgi İzi projesi, yaz tatilinde de çalışmalarını soluksuz sürdürüyor.

Kimi gittiği bir anlık dalgınlık arasında, dakikalar içinde gözden kayboldu. Kimisi ise ailesine fark ettirmeden evden çıktı, geri dönemedi. İstanbul'dan Antalya'ya, Trabzon'dan Kahramanmaraş’a, 27 farklı şehirden yaşları 8 ila 85 arasında değişen, 27’si çocuk olmak üzere 80 kayıp Sevgi İzi sayesinde kısa sürede bulunup ailelerine kavuştu.

MÜGE ANLI, 4 EYLÜL’DE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR!

atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in dört gözle beklenen yayın tarihi belli oldu. Türk televizyonlarının fenomeni, araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 4 Eylül Pazartesi günü sevenleriyle yeniden buluşacak. Geride bıraktığı 15 sezonda 4392 kaybı bulan, 1025 aileyi kavuşturan ve 221 faili meçhul cinayetin çözümüne katkıda bulunan Müge Anlı, yeni sezonunda da Türkiye’nin günlerce konuşacağı dosyaları ele alacak.

Ele aldığı cinayet, kayıp, kavuşturma ve dolandırıcılık dosyalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de yardıma muhtaç ve dezavantajlı bireyler için her daim yardım elini uzatan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 16. sezonunda da iyilikte yarışmaya devam edecek

Yorumlar (0)