Star ekranı bu akşam İbo Show'la şenlenecek

TV 31.12.2022, 11:55 02.01.2023, 10:06
Star ekranı bu akşam İbo Show'la şenlenecek

Bir televizyon efsanesi İbo Show, Yılbaşı Özel programıyla Star ekranlarında unutulmaz bir yeni yıl akşamı yaşatacak. Birbirinden ünlü konukların ağırlandığı programda adeta bir yıldızlar geçidi yaşanacak. İbo Show Yılbaşı Özel programında izleyicileri, şarkılarla türkülerle dolu keyifli bir yılbaşı akşamı bekliyor...

Ekrana geldiği ilk günden beri reyting rekorları kıran İbo Show’da bu yılbaşı yine şölen var. Gülben Ergen, İrem Derici, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu, Dilan Çıtak Tatlıses, Latif Doğan, Mahmut Tuncer, Şafak Sezer, Sinan Akçıl, Özgür Alter ve oryantal Didem gibi çok sayıda ünlü ismi ağırlayacak olan İbo Show yeni yıla özel muhteşem bir bölümle izleyicinin karşısında olacak.

Şarkılarla türkülerle eğlencenin tavan yapacağı programda Şafak Sezer’in birbirinden komik esprileri başta İbrahim Tatlıses olmak üzere herkesi gülme krizine sokacak. Gülben Ergen, İrem Derici ve Dilan Çıtak Tatlıses yeni yıla özel tercih ettikleri göz alıcı kıyafetlerle adeta şıklık yarışına girerken, oryantal Didem de iddialı kostümü ve muhteşem dansıyla nefes kesecek.

Eğlencenin hız kesmeyeceği programda Sinan Akçıl’ın İbrahim Tatlıses’e özel yazdığı sürpriz şarkı ünlü türkücüyü hem şaşırtacak hem de duygulandıracak. Tatlıses’in dillerden düşmeyen şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti çekeceği programda, İrem Derici ve Serdar Ortaç’ın özel hayatlarına dair yaptığı itiraflar çok konuşulacak.

Aşk hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamayan Derici’nin yeni yılda şans yüzüne nasıl gülecek? Mahmut Tuncer’in oğlu Fırat’a yakıştırdığı Derici, sempatik türkücüye öyle bir yanıt verecek ki herkes şoke olacak...

Birbirinden özel konukların sevilen şarkılarıyla yeni yıl coşkusunun an be an yaşatacağı program dokunaklı anlara da sahne olacak. İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses arasında duygusal anlar yaşanırken, baba- kız gözyaşlarını tutamayacak.

Yeni yıla özel zengin bir repertuar hazırlayan sanatçıların izleyenleri müziğe doyuracağı program, halaylarla şenlenecek.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği İbo Show Yılbaşı Özel programı, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Star’da...

Yorumlar (0)