“Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” TV’de ilk kez FOX izleyicisiyle buluşacak

TV 21.04.2023, 21:39
“Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” TV’de ilk kez FOX izleyicisiyle buluşacak

Yapımını Fabrika Yapım, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şevki Es’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Coşkun’un kaleme aldığı “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filmi, 23 Nisan Pazar saat 17.00’de TV’de ilk kez FOX izleyicisiyle buluşacak.

Türkiye'de su kaynaklarının çok ciddi şekilde tükenme tehlikesi altında olduğunun altını çizen film, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bayram gününde izlenebilecek filmde, gençler ve ailelerine su kaynaklarının kısıtlı olduğu ve bu kaynakları geç olmadan korumak için harekete geçmemiz gerektiği mesajının iletilmesi hedefleniyor.

2019’dan bu yana “Yarının Suyu” hareketi kapsamında Kuyucuk Gölü’ne can suyunu kazandıran, ardından “Benim Mirasım Su” söylemiyle Tuz Gölü’nde yaşayan Allı Turnaların geri dönmesi amacıyla yeni adımlar atan Finish, The Walt Disney Company ile hayata geçirdiği bu filmde herkesi suyu korumaya davet ediyor.

The Walt Disney Company ile Türkiye’nin suyunu korumayı misyon edinen Finish iş birliğinde üretilip, Fabrika Yapım tarafından FOX için özel çekilip ekrana gelecek “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filminde; Bir kaza sonucu 5 yakın arkadaş yakın geleceğe ışınlanıyor ve bu gelecekte su kıtlığı olduğunu görüyorlar. Gençlerin eve dönüş maceralarının işlendiği film, aynı zamanda yakın gelecekte arkadaşlar da edinmelerini ve onların suyu savunma mücadelelerini konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda Çağla Naz Kargı, Gediz Cihangir Doğan, Behiç Burhanlıoğlu, Demir Saygı, Selen Gül, Elif Erkan, Başak Atıcı, Fatih Hürkan, Ahmet Cüneyt Yalaz, Ömer Köse, Nejat Naci Vural ve Arhan Kuyucak’ın yer aldığı “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi”, 23 Nisan Pazar saat 17.00’de yalnızca FOX’ta.

Yorumlar (0)