Survivor 2020 şampiyonu belli oldu!

TV 15.07.2020, 09:29 16.07.2020, 08:21
Survivor 2020 şampiyonu belli oldu!

Survivor 2020 macerası dün gece Galataport'taki büyük finalle noktalandı. Canlı yayındaki finalde sms oylamasında finalistler Cemal Can ve Barış sonuçlar açıklanmadan önce büyük heyecan yaşadı. Survivor SMS oylaması sıralaması sonuçlarını gören Acun Ilıcalı ilginç bir açıklama yaptı. Survivor oylamasındaki farkın yüzde 5'den az olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Bu Survivor'da ikinci kez oldu. Survivor şampiyonu çok az bir farkla belli olacak. Bugün ikiniz de Survivor şampiyonusunuz" dedi.

Ilıcalı'nın sonuçlarını açıklamasıyla Survivor şampiyonu olan Cemal Can Canseven gözyaşlarına boğuldu. Cemal Can, ikinci olan Barış ile el ele tutuşarak seyircileri selamladı. Ilıcalı, Cemal Can'a kupasını canlı yayında verdi. Cemal Can şampiyonluk sevincini sahnede ailesi ve yakın dostu olan Danla Bilic'le kutladı ve duygularını gözyaşları içinde anlattı. Finale birlikte kaldığı Barış'ı sarılan Cemal Can, "Burada bir değil iki kazanan var. Hayaldi gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

Survivor finalinde Barış Murat Yağcı'nın kız kardeşi de konuşma yaptı. Barış'ın kardeşi konuşmasıyla ailesini duygulandırdı. Barış, kardeşi konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar (0)