Survivor 2021 geçen yılları arattı

TV 18.01.2021, 09:58 19.01.2021, 09:21
Survivor 2021 geçen yılları arattı

Bilen bilir ben de bir Survivor izleyicisiyim. Her ne kadar eski Survivor’ların tadını alamasam da prime time kuşağında dizi izlemek istemeyenler için özellikle hafta sonu kuvvetli bir alternatif. Üstelik draması, çatışması da dizileri aratmaz.

Bu sezonun açılış bölümü geçen yılları arattı. Ana sebebi yarışmacı profilinin atlet, sporcu ağırlıklı olması ve de özellikle ünlüler takımında “yıldız” bir ismin olmaması.

Futbolcu kontenjanından tercih edilen Barış Özbek hem performans hem de liderlik/ağabeylik olarak Ümit Karan, İlhan Mansız ayarında değil.

Koşucu, atlet kontenjanında büyük ümitlerle seçilen Sena, hem oyun performansı hem de ada hayatında gösterdiği pasif tutum ile daha ilk haftadan veda eden isim oldu.

Ne ünlüler ne de gönüllüler takımında bir Turabi Çamkıran yok. Turbo dışında da benim aklımda yer etmiş “efsane” kategorisinde bir yarışmacı profili de performans açısından yok.

Kadınlar içinde de Meryem dışında bir Nagehan, Seda, Sema performansına yaklaşacak yarışmacı ben göremedim. Yapım ekibi mutlaka takımları yeni “potansiyel” yarışmacılarla takviye edecektir.

İzlediğim kadarıyla favorim İsmail Balaban. Elmalı ve Kırkpınar’da da kendisini desteklemiş, hatta oyunları canlı verdiği için DMax’a teşekkür etmiştim. Hem mütevazi ve efendi kişiliği, hem de performansı ile Ünlüler takımını bu sezon sırtlayan isim olur. Aslında Ünlüler takımının da sayısı aslında üçü geçmeyecek “gerçek” ünlülerinden biri. Karabacak performansını artırırsa tatlı bir rekabet de yaşanabilir.

Genç yarışmacılar çok heyecanlı. Yaşça büyüklerine karşı biraz üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor. Steven ve Aşk-ı Memnu’nun Batuhan’ı özellikle çok heyecanlı, sakin olmakta her zaman fayda var.

Reşat’tan hem performans hem de karakter olarak bir patlama bekliyorum, enteresan bir karakter.

Hem yarışmacılara, hem de ekibe başarılar diliyorum. Reyting aslanın ağzında.

Yazmadan geçemeyeceğim, benim için hala Hakan Hatipoğlu’nun, sporcu olmayan Var Mısın Yok Musun yarışmacılarının yarıştığı Survivor “yeni” ve “tekabül etmiş” versiyonun çok önünde. Pazarcı Aydın’ı hala hatırlıyor ve konuşuyoruz... 2 sezon öncesinin şampiyonunu hatırlamakta zorlanırken...

Ara ara bu mini Survivor analizlerini yapabilirim.

Herkese iyi haftalar.

Yorumlar (0)