Survivor'da arabayı kazanan belli oldu!

TV 26.06.2020, 10:44
Survivor'da arabayı kazanan belli oldu!

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde araba ödülü heyecanı yaşandı. Yarışmacılar son model bir araba için mücadele etti. Annenize Sorduk adlı oyunu oynayan yarışmacılar, annelerine sorulan soruların cevaplarını tahmin etmeye çalıştılar. Yarışmacılar hem güldürdü hem eğlendi hem de araba sahibi olmak için mücadele verdi.

Survivor 2020'de araba için müthiş bir mücadele yaşandı. Berkan, Cemal Can, Sercan, Elif, Barış, Nisa ve Yasin'in yarıştığı oyunda oldukça eğlenceli görüntüler ekranlara yansıdı. 

Oyunda arabaya veda eden ilk isim Yasin olurken son 4'e Berkan, Elif, Cemal Can ve Nisa kaldı. Son 4'lüde müthiş bir çekişme olurken, annelerinin verdikleri cevabı en çok tahmin eden 2 isim Elif ve Berkan oldu. Böylelikle 2 yarışmacı Survivor'da araba ödülü için finalde yarışmaya hak kazandı.

Survivor 2020'de yapılan araba ödülü oyunlarında daha öncede bir araba kazanan Elif, bugünkü oyunun ardından Survivor'daki ikinci arabasını kazanmış oldu. Arabayı daha önceki yarışmacılar arasından kazanan bir diğer isim ise Mert olmuştu.

Yorumlar (0)