Tamer Karadağlı: Can Yaman'ı tanımıyorum

TV 07.08.2020, 10:50 08.08.2020, 09:24
Tamer Karadağlı: Can Yaman'ı tanımıyorum

Haber Global ekranlarında yayınlanan 'Jülide Ateş'le 40' programının bu haftaki konuğu oyuncu Tamer Karadağlı oldu. Jülide Ateş'in "Size genç oyuncularla ilgili “En çok kimi beğeniyorsunuz” diye soru yöneltiliyor, siz de “Hepsini birbirine karıştırıyorum, hepsi kirli sakallı aynı şekilde bakıyor, kızlar da öyle hiçbirini ayırt edemiyorum” demişsiniz…

Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Uğur Pektaş, Can Yaman gibi uzun soluklu dizilerde rol alan genç jenerasyon geldi aklımıza… Genç oyuncuları kıskanıyor musunuz?" sorusunu Karadağlı şöyle yanıtladı: "Yoo hayır niye kıskanayım. Ben kendi dönemimi yaşadım, şimdi bu da onların dönemi, onlar da bu dönemi yaşayacak. Ne güzel, güzel işler yapıyorlarsa ve dizileri seyrediliyorsa ne ala… Ama bu söylediğiniz isimlerden birkaç tanesini tabii ki tanıyorum ama, bazılarını tanımıyorum. Çünkü her diziyi oturup seyretmiyorum."

Ateş, “Kıvanç Tatlıtuğ, Uğur Pektaş, Can Yaman dedim. Bunlardan hangisini tanımıyorsunuz? diye sorduğunda ise Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı tanımıyorum. Ayıp mı ediyorum? Bu belki de benim cehaletimdir. Çünkü dediğim gibi dizi seyretmiyorum. 2 buçuk saat dizi seyredecek vaktim yok benim." yanıtını verdi. 

Karadağlı Jülide Ateş'in "Sinemada eşcisel rolünü oynarmısınız?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Eğer reddemeyeceğim derecede güzel bir hikayeyse kendimi orada bir şeyler verebiliyormuşum gibi hissedersem düşünürüm. Televizyonda oynamam. "

Yorumlar (0)