TDC, İsveç ve Almanya'da da yayına başlıyor

TV 03.06.2023, 10:27 03.06.2023, 16:24
TDC, İsveç ve Almanya'da da yayına başlıyor

Timeless Dizi Channel (TDC), İsveç ve Almanya'da da yayına başlıyor. SPI International bünyesinde hizmet veren kanal, Prime Video'nun kanallarının arasına eklenecek ve ekstra aylık üyelik ücretiyle kullanıcılara sunulacak.

SPI International'ın Batı Avrupa ve Afrika Genel Müdürü Georgina Twiss, konuyla ilgili "Dizi'nin erişimini Prime Video aracılığıyla genişletmek, özenle seçilmiş yüksek kaliteli Türk dizilerimizi Batı Avrupa'da daha geniş bir izleyici kitlesiyle paylaşmak için harika bir fırsat. İspanya ve Hollanda'da yaptığımız güçlü başlangıcı temel alarak, İsveç ve Almanya'daki izleyicilere sürekli büyüyen bir dizi bağımlılık yaratan yapımı sunmaktan heyecan duyuyoruz. 'İyi Hikayelerin Evi' olan Dizi ile dünya çapındaki izleyicilere ilgi çekici hikaye anlatımı sunmaya kararlıyız." dedi.

ranintv'nin haberine göre şirketin CMO'su ve CDO'su Haymi Behar ise "Dünyayı harika bir eğlence ile kaplama taahhüdümüzde yeni bir bölümü işaret eden Dizi ile Prime ortaklığımızı Almanya ve İsveç'e genişletmekten heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık sayesinde Batı Avrupa'daki müşterilerimizle daha güçlü bir bağ kuruyor ve tüm ekranlarda kaliteli içeriğe benzersiz erişim ve kesintisiz eğlence deneyimleri sağlama sözümüzü yerine getiriyoruz." diyerek ekledi.

Türk dizileri üzerine yayın yapan kanalın 500 saati aşkın portföyünde Kara Sevda (Endless Love), İçerde (Insider), Ufak Tefek Cinayetler (Stiletto Vendetta), Kara Para Aşk (Black Money Love), Karadayı, Kurt Seyit & Şura, Son (The End), 20 Dakika (20 Minutes), Alın Yazım (Red Scarf), Analar ve Anneler (Moms and Mothers), Bana Sevmeyi Anlat (Wings of Love), Al Yazmalım (Red Scarf), 8. Gün (The 8th Day) ve Kuzgun gibi yapımlar bulunuyor.

Yorumlar (0)