Temmuz ayında beIN CONNECT’te neler var?

TV 30.06.2022, 10:44 30.06.2022, 12:56
Temmuz ayında beIN CONNECT’te neler var?

Temmuz ayında beIN CONNECT; yepyeni dizilere, orijinal yapım programlara ve ses getirmiş birbirinden kaliteli filmlere merhaba diyor.

7’den 70’e herkesi ekranlara kilitleyecek film, dizi ve programları izleyicilerin beğenisine sunan beIN CONNECT, yaz aylarında sinema ve dizi keyfi yaşamak isteyenlere birbirinden kaliteli pek çok seçenek sunuyor.

Temmuz Ayında Yeni Diziler beIN CONNECT’te!

Dizinin başrolünde aynı zamanda senaristliğini yapan Giray Altınok ve Kerem Özdoğan yer alırken, gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaş Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alan beIN ORIGINALS dizisi “Var Bunlar” izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Robert King ve Michelle King ikilisinin ekrana taşıdığı, doğaüstü olayların gizemlerini çözmeye çalışırken bilim ile inancın yüzyıllardır süregelen çatışmasını anlatan “Evil”, Kristen ile David arasındaki ilişkinin farklı boyutlarına odaklandığı yeni sezonuyla 18 Temmuz’dan itibaren beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak.

Altın Küre ödüllü Michael C. Hall’ın canlandırdığı fenomen kahraman Dexter Morgan; gündüzleri Miami’de işlenen cinayetleri araştırırken, geceleri kendi kurallarıyla adaleti sağlamak için öldürmekten çekinmiyor. Yayın hayatına başladığı yıldan itibaren sayısız ödüle aday gösterilmiş, Emmy ve Altın Küre Ödüllü “Dexter”; 5. ve 6. sezonuyla, 30 Temmuz’dan itibaren beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak.

Birbirinden Kaliteli Filmler Temmuz Ayında beIN CONNECT’te!

Woody Allen’in yazıp yönettiği, başrollerinde Gina Gershon ve Christoph Waltz’un yer aldığı film, gittikleri San Sebastian Festivali'nin büyüsüne kapılan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Eğlenceli ve egzotik bir aşk hikayesinin anlatıldığı, “Rifkin'in Festivali” (Rifkin's Festival), 10 Temmuz Pazar;

En İyi Uluslararası Film Oscar'ını kazanan, Mads Mikkelsen ve yönetmen Thomas Vinterberg'i yeniden bir araya getiren, belirli seviyede tüketilen alkolün hayat standartlarını yükselteceğine dair bir araştırmaya rastlamalarının üzerine, bunu kendi hayatlarında test etmeye karar veren dört lise öğretmeninin hikayesini anlatan “Körkütük” (Druk), sinemalardan sonra ilk kez, 5 Temmuz Salı;

Yönetmen koltuğunda Bassam Tariq’in oturduğu, Tariq ve Riz Ahmed tarafından yazılan, bir hastalığa yakalanan İngiliz-Pakistanlı bir rapçinin hikayesini aktaran dram filmi “Mogul Mowgli”, Türkiye’de ilk kez, 2 Temmuz Cumartesi;

“Madagaskar” serisine ve sevilen animasyon “Megazeka”ya imza atan Tom McGrath'in yönetmen koltuğunda oturduğu “Patron Bebek 2: Aile Şirketi” (The Boss Baby 2: Family Business), sinemalardan sonra ilk kez, 17 Temmuz Pazar;

Briar, Bramble ve Oduncu Vick'in yeni açılan Vahşi Hayat isimli macera parkında yaşadıkları serüvenleri konu edinen çizgi film serisi “Ayı Kardeşler: Macera Parkı” (Boonie Bears: The Wild Life) sinemalardan sonra ilk kez, 1 Temmuz Pazar günü beIN CONNECT'te olacak.

Birbirinden eğlenceli ve ses getiren animasyonlar Temmuz ayında beIN CONNECT’te!

“Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ” (The Croods: A New Age), “Spirit: Özgür Ruh” (Spirit Untamed), “Patron Bebek 2: Aile Şirketi” (The Boss Baby: Family Business), “PAW Patrol Filmi” (PAW Patrol: The Movie), “Karlar Kralı Norm 2” (Norm of the North: King Sized Adventure), “Ayı Kardeşler: Macera Parkı” (Boonie Bears: The Wild Life), “Cüce Dedektif Şerlok” (Sherlock Gnomes), “My Little Pony Filmi” (My Little Pony: The Movie), “Megazeka” (Megamind), “Şrek” (Shrek) koleksiyonu, “Efsane Beşli” (Rise of the Guardians), “Çılgın Hırsız” (Despicable Me) koleksiyonu, “Şirinler: Kayıp Köy” (Smurfs: The Lost Village), “Kuzular Firarda” (Shaun the Sheep Movie) koleksiyonu gibi birbirinden eğlenceli ve ses getiren animasyonları Temmuz ayında beIN CONNECT’te ailecek keyifle izleyebileceksiniz.

Yorumlar (0)