TLC'de ağustosta da “Her Gece Film Gecesi” sürüyor

TV 01.08.2022, 14:06
TLC'de ağustosta da “Her Gece Film Gecesi” sürüyor

TLC’nin Ağustos film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Vatansever, İşe Yaramazlar, Hayalet Sürücü, Bay Evet, Mumya, Zırhlı Kuvvetler, Metrodan Kaçış, Görünmez Savaşçı, Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli, Mumya Geri Dönüyor, Özel Tim, Kapan, Gerçeğe Çağrı, Herkese Karşı, Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı, Kuşatma Altında, Yeter, Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi, Akıllı Ol, Akrep Kral, Elizabeth: Altın Çağ, Boleyn Kızı ve Terminatör: Kurtuluş Ağustos ayında TLC’de olacak.

Vatansever: 1776'da Güney Carolina'lı bir dul ve efsanevi bir savaş kahramanı, savaşın kapılarına dayanması ve ailelerini tehdit etmesi üzerine Amerikan Devrimi'ne dahil olur. Mel Gibson, Heath Ledger ve Tchéky Karyo’nun başrollerini paylaştığı Vatansever’in yönetmen koltuğunda Roland Emmerich oturuyor.

İşe Yaramazlar: Azılı bir hacker yakalanınca CIA için çalışmakla müebbet hapis cezası çekmek arasında seçim yapmak zorunda kalır. Bir siber teröristi yakalamak için de ikinci sınıf ajanlardan ekip kurar. Tony Bui’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Don Handfield ve Michael Arlen Ross yer alıyor.

Hayalet Sürücü: Gösteri sürücüsü olan Johnny Blaze, kandırılarak ruhunu satmaya ikna edilince korkunç bir Hayalet Sürücü'ye dönüşür ve kelle avcısı olarak şeytana hizmet eder. Nicolas Cage, Eva Mendes ve Wes Bentley’nin başrollerini paylaştığı film, fantastik öyküsüyle dikkat çekiyor.

Bay Evet: Katıldığı kişisel gelişim seminerinin ardından her şeye "evet" demeye karar veren Carl Allen'ın hayatında beklenmedik gelişmeler ve muhteşem deneyimler yaşanır. Jim Carrey, Zooey Deschanel ve Bradley Cooper ile gülmeye hazır olun.

Mumya: Bir grup arkeolog yanlışlıkla lanetli bir mumyayı diriltince maceraperest Rick ve Eski Mısır bilimcisi Evelyn'in onun dünyada terör estirmesini önlemesi gerekecektir. Rachel Weisz ve Brendan Fraser’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Stephen Sommers yer alıyor.

Zırhlı Kuvvetler: Zırhlı araç şirketinin acemi koruması, meslektaşlarının planına uyup 42 milyon dolar taşıyan bir kamyon çalar. Plandaki bir aksaklıksa ölümle sonlanabilecek bir çözüm gerektirir. Nimrod Antal’ın yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Matt Dillon, Columbus Short ve Jean Reno yer alıyor.

Metrodan Kaçış: Güvenlik şefi Walter Garber'ın günü, bir metro treninin kaçırılmasıyla kaosa döner. Garber'ın metro sistemine dair engin bilgilerini kullanarak suçluları alt edip rehineleri kurtarması gerekir. Denzel Washington, John Travolta ve Luis Guzmán’ın başrollerini paylaşıyor.

Görünmez Savaşçı: Teknoloji harikası, tümüyle otonom bir savaş uçağı, öz bilince ulaşıp dünyada terör estirmeye başladığında üç savaş pilotunun ne pahasına olursa olsun onu durdurması gerekir!

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli: Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie'nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz! Filmin başrollerinde Sandra Bullock, Regina King ve Enrique Murciano bulunuyor.

Mumya Geri Dönüyor: Imhotep'in mumyalanmış bedeni hayata dönünce, Rick ve Evelyn O'Connell oğullarını korumak ve dünyayı akıl almaz bir kötülükten kurtarmak için harekete geçer.

Özel Tim: Deneyimli bir Los Angeles polisi, oluşturacağı yeni özel harekat timini eğitmekle görevlendirilir. Çok geçmeden ekip, uluslararası bir suçluyla karşı karşıya gelecektir. Colin Farrell, Samuel L. Jackson ve Jeremy Renner’ın başrollerini paylaştığı Özel Tim’in yönetmen koltuğunda Clark Johnson oturuyor.

Kapan: Genç bir doktor çiftin kızı, bir grup seri insan kaçakçısı tarafından fidye için kaçırılınca genç çift için de zamana karşı bir ölüm kalım mücadelesi başlar. Filmin başrollerinde Charlize Theron, Kevin Bacon ve Courtney Love yer alıyor.

Gerçeğe Çağrı: Rüyaları gerçek anılara dönüştüren Rekall şirketinde geçirdiği bir operasyonla felaketi yaşayan Douglas Quaid, gerçek kimliğini arayan bir firariye dönüşür. Len Wiseman'ın yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Kate Beckinsale ve Jessica Biel dikkat çekiyor.

Herkese Karşı: New Mexico'daki iki kanunsuz polis karşılaştıkları her suçluya şantaj yapıp kumpas kurar. Kendilerinden daha tehlikeli birini korkutmaya çalıştıklarında ise işler riskli bir hâl alır.

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı: Genç arkeolog Alex O'Connell, acımasız Ejder İmparatoru'nu canlandırması için kandırılınca bu kötü gücü durdurmak için anne ve babasıyla birlikte çalışması gerekir.

Kuşatma Altında: Tutuklanan bir kartel üyesi, gizli bilgiler paylaşmayı kabul edince S.W.A.T üssü uluslararası bir teröristin saldırısına uğrar. Başrollerini Adrianne Palicki, Kyra Zagorsky, Michael Jai White ve Sam Jaeger paylaşıyor.

Yeter: Kocası Mitch'in aşırı sahiplenici ve suistimalci karanlık yüzü ortaya çıkınca Slim'in mükemmel görünen hayatı altüst olur. Kızını alıp kaçsa da kocası peşini bırakmaz. Jennifer Lopez, Billy Campbell ve Juliette Lewis’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni Michael Apted.

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi: Gelişmiş bir terminatör geçmişe gönderilince John Connor soykırımcı yapay zekâ Skynet'in yok olmadığını ve hâlâ insan ırkını yok etmeyi planladığının anlar.

Akıllı Ol: Zeki ve sakar, süper ajan Ajan Maxwell, Ajan 99 ile güçlerini birleştirerek dünyaya hükmetmek isteyen şeytani bir örgüt olan KAOS'un karanlık güçlerinden dünyayı kurtarmaya çalışır.

Akrep Kral: Mathayus, güçlü Memnon ve büyücü Cassandra'dan intikam almak üzere görevlendirilir. İntikamlar ve kaçırılma olayları arasında ise Mathayus, adaleti sağlamaya çalışmaktadır.

Elizabeth: Altın Çağ: Kraliçe 1. Elizabeth'in hükümdarlığı, suikast planları ve İspanyol Donanması tarafından gerçekleştirilecek saldırı gibi çeşitli tehditlere maruz kalır. Cate Blanchett, Geoffrey Rush ve Clive Owen’ın başrollerini paylaştığı Altın Küre ve Oscar ödüllü Kraliçe Elizabeth’in yönetmen koltuğunda ünlü Hintli yönetmen Shekhar Kapur yer alıyor.

Boleyn Kızı: Kral 8. Henry, erkek bir varis istemektedir. İki güzel kız kardeş hırslı ailelerinin teşvikiyle kralın ilgisini çekmek için büyük bir rekabete girer. Natalie Portman, Scarlett Johansson ve Eric Bana’nın başrollerini paylaşıyor.

Terminatör: Kurtuluş: Mahşer Günü'nde insanlığın büyük kısmının yok olmasının ardından John Connor soykırımcı yapay zekâ Skynet'e karşı insan direnişine öncülük eder.

Yorumlar (0)