TLC'de hafta içi her akşama iyi bir film!

TV 03.07.2023, 15:18
TLC'de hafta içi her akşama iyi bir film!

TLC, temmuz ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her akşam 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Temmuz ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Temmuz film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her akşam saat 19.30’da Tarzan Efsanesi, 211, Kan Bağı, Operatör, Kod Adı: U.N.C.L.E., Uzay Oyunları, Bomba, İntikam Ateşi, 10x10, Zafer Bizimdir, Yüzüklerin Efendisi serisi, Cehennem Melekleri 3, Koloni, Sivil Cephe, Güzel Dedektif serisi, Kaçış Planı 2: Hades, Sürücü ve Casuslar TLC'de ekrana gelecek.

Tarzan Efsanesi: Londra'da yaşama alışan Tarzan, hükumetin bir maden yerleşkesindeki aktivitelerini araştırması için eski evine çağrılır. Başrollerde; Alexander Skarsgård, Margot Robbie ve Christoph Waltz izleyiciyle buluşuyor.

211: Polis memuru Mike Chandler, rutin devriyesinde bir genci konuk eder. Bir banka soygununun ortasına düşen ikili için işler planlandığı gibi gitmez. York Alec Shackleton’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Velizar Binev, Nicolas Cage ve Dwayne Cameron var.

Kan Bağı: Eski bir hükümlü, ailesinden kopuk yaşayan kızı firar edince onu öldürmek isteyen uyuşturucu satıcılarından korumak için kızıyla yeniden bir araya gelir. Mel Gibson, Erin Moriarty ve Diego Luna başrollerde.

Operatör: Bir ilk yardım hattı operatörü genç bir anneden yardım çağrısı alır. Genç annenin kendini ve üç yaşındaki oğlunu kurtarmak için tek şansı operatörün talimatlarıdır.

Kod Adı: U.N.C.L.E: Soğuk Savaş hızla devam ederken bir CIA ajanı ve bir KGB ajanı, nükleer silah kullanmayı planlayan bir suç örgütünü durdurmak için birlikte çalışmak zorunda kalır. Guy Ritchie yönetmen koltuğunda.

Uzay Oyunları: Genç bir strateji dehası Dünya'yı savunacak ekibin lideri olarak Uluslararası Ordu'da göreve başlar. İnsan ırkını soykırım peşindeki uzaylılardan kurtarabilecek mi?

Bomba: Sahtekar bir bankacı, çocuklarını okula götürdüğü esnada gizemli bir çağrı alır. Aracının altındaki bombanın patlamaması için yüklü miktarda para ödemesi istenir.

İntikam Ateşi: Gizli görevdeki bir narkotik ajanı, öldürülen karısının intikamını almaya yemin eder ve infaz emrini veren gizemli yeni uyuşturucu baronunun peşine düşer. Başrollerde; Vin Diesel, Larenz Tate ve Timothy Olyphant yer alıyor.

10x10: Lewis kaçırdığı genç iş kadınının geçmişindeki karanlık bir sırrı öğrenmek için onu küçük ve karanlık bir odaya hapseder.

Zafer Bizimdir: Marshall Üniversitesi futbol takımı oyuncuları bir uçak kazasında hayatlarını kaybeder. Takımın yeni koçu ve hayatta kalan oyuncular futbol programını sürdürmeye çalışır.

Yüzüklerin Efendisi serisi her her Pazartesi 19.30’da TLC’de

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği: Masum bir hobbit olan Frodo, karanlık bir lordu dünyaya hükmedecek güce kavuşturabilecek bir yüzüğün mirasçısı olur. Yüzüğü yok etmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yüzük Kardeşliği ile başlayan Yüzüklerin Efendisi, İki Kule ve Kralın Dönüşü’yle TLC’de olacak.

Cehennem Melekleri 3: Barney ve Cehennem Melekleri, acımasız bir silah tüccarına dönüşen ve Barney'nin öldürdüğünü düşündüğü ekibin ilk liderlerinden Stonebanks ile karşı karşıya gelir.

Koloni: Kaçırılan sevgilisini arayan genç bir kadın kendini daha önce kimsenin kaçmayı başaramadığı meşhur Colonia Dignidad tarikatı kampında bulur.

Sivil Cephe: Emekli bir DEA ajanı, huzurlu bir hayat sürmek için dokuz yaşındaki kızıyla birlikte küçük bir kasabaya taşınır. Yerel uyuşturucu karteliyle karşılaştığında planları değişir.

Güzel Dedektif serisi her Cuma 19.30’da TLC’de

Güzel Dedektif: Miss Amerika Güzellik Yarışması, kötü şöhretli bir suçlu tarafından tehdit edilince bir FBI ajanı, suçluyu takip etmek için “Yarışmacı kılığına girme” görevini üstlenir. Sandra Bullock, Benjamin Bratt ve Michael Caine başrollerde.

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli: Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie'nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz!

Kaçış Planı 2: Hades: Güvenlik uzmanı Ray Breslin, gelmiş geçmiş en güvenlikli cezaevinde kaybolan en güvenilir ajanını bulmak için eski dostlarından yardım ister.

Sürücü: Hollywood dublörü olan Driver, ek iş olarak suçlulara kaçış şoförlüğü yapar. Milyon dolarlık bir vurgun, planlandığı gibi gitmeyince ise başı büyük belaya girer.

Casuslar: Göz altındaki bir terörist firar eder ve MI-5'in terörle mücadele başkanı kaybolur. Başkanın sağ kolu Londra'da beklenen saldırının arifesinde ölümcül bir kumpası ortaya çıkarır.

Yorumlar (0)