TLC'de mayıs ayında da “Her Akşam Film Akşamı”

TV 02.05.2023, 16:22
TLC'de mayıs ayında da “Her Akşam Film Akşamı”

TLC’nin mayıs film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Yeni Nesil Ajan serisi, Hollywood Polisleri, Gururlu Mary, Jesse Stone serisi, Hancock, Panama Terzisi, Gizemli Parçalar, Anaconda serisi, Son Vurgun, Kayıp Yaşamlar, Panik Odası, Ölümcül Silah, Beyaz Saray Düştü, Kusursuz Yabancı, Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi ve Mayıs ayının son üç günü üst üste Yüzüklerin Efendisi serisi TLC'de ekrana gelecek. 
 
Yeni Nesil Ajan serisi her Pazartesi 19.30’da TLC’de
 
Yeni Nesil Ajan: Kanunları hiçe sayan amansız maceraperest Xander "XXX" Cage'in hapis cezasından kurtulmak için ABD hükûmeti adına tehlikeli bir gizli görevi tamamlaması gerekir. Vin Diesel, Samuel L. Jackson ve Asia Argento’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Rob Cohen oturuyor. 
 
Yeni Nesil Ajan 2: NSA Ajanı Augustus Gibbons ve yeni ajanı, ABD hükûmetine karşı darbe planları yapan tehlikeli bir milis grubunun izini sürer. Ice Cube, Samuel L. Jackson ve Scott Speedman’ın başrolleri paylaşıyor.
 
Hollywood Polisleri: Bir rap grubunun üyelerinin öldürülmesinin ardından davaya iki dedektif atanır. Polis teşkilatının dışındaki güçler ise soruşturmanın seyrini değiştirir. Filmin başrollerini Lena Olin, Harrison Ford ve Josh Hartnett gibi güçlü isimler paylaşıyor. 
Gururlu Mary: Mary, Boston'daki acımasız bir gangster için tetikçi olarak çalışmaktadır. Suikast görevlerinden birinde tanıştığı küçük çocuk Mary, onun hayatını değiştirecektir. Filmin başrollerini Billy Brown, Jahi Di'Allo Winston ve Neal McDonough paylaşıyor. 
 
Jesse Stone serisi her Perşembe 19.30’da TLC’de
 
Jesse Stone: İnce Buz: Arkadaşı ve meslektaşı Boston'da vurulunca bir kayıp çocuk vakası üzerinde çalışan Polis Şefi Jesse Stone, hayatını ve kariyerini riske atarak faillerin peşine düşer. Robert Harmon yönetmenliğindeki filmin başrollerini Stephen McHattie ve Kathy Baker yer alıyor.
 
Jesse Stone: Değişim: Küçük bir kasabanın polis şefi olan Jesse Stone, bir banka veznedarının 12 yıllık cinayet dosyasını yeniden açar. Yatta gerçekleşen bir tecavüze ışık tutacak ipuçlarına ulaşır.
 
Jesse Stone: Cennette Ölüm: Küçük bir kasaba şerifi olan Jesse Stone, genç bir kızın gizemli ölümünü araştırır. Davadaki ipuçları seks ticaretine ve Boston sosyetesine işaret etmektedir.
 
Hancock: Derbeder süper kahraman John Hancock, ne zaman günü kurtarmaya çalışsa büyük bir yıkıma sebep olur. Bir halkla ilişkiler uzmanının ona yardım eli uzatmasıyla hayatı değişir. Başrollerde Thomas Lennon, Will Smith ve Charlize Theron gibi güçlü isimler yer alıyor. 
 
Panama Terzisi: Panama'da yaşayan popüler bir terzi, isteksizce İngiliz istihbaratı için casusluk yapmayı kabul eder ve hayatını felaketin eşiğine sürükleyecek bir dizi olayı tetikler. John Boorman’ın yönetmenliğindeki filmde başrolleri Pierce Brosnan, Jamie Lee Curtis ve Geoffrey Rush paylaşıyor. 
 
Gizemli Parçalar: Uçak kazasında ölen oğlunun anılarının esiri olan bir kadının, gerçek arayışı onu korkunç ve karanlık bir komployla karşı karşıya getirir. Julianne Moore, Dominic West ve Gary Sinise’nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Joseph Ruben yer alıyor.
 
 Anaconda serisi her Cuma 19.30’da TLC’de
 
Bilim insanlarının ebedî yaşamı bulmak için çıktıkları yolda karşılaştıkları anakonda, hayatlarını alt üst eder. Korku ve gerilim yüklü Anaconda serisinin üç filmi; Anaconda 2:Lanetli Orkidenin Peşinde, Anaconda 3: Varoluş ve Anaconda 4: Kan Peşinde TLC’de.
 
Son Vurgun: Manhattan'daki bir dedektif uzmanlık alanı ince planlanmış vurgunlar olan genç bir banka soygunu çetesini karşısına alır ve multi milyon dolarlık planlarını riske atar. Matt Dillon, Paul Walker ve Idris Elba başrollerde. 
 
Kayıp Yaşamlar:
 Bekâr bir anne arka koltuğunda oturan oğluyla birlikte arabasının çalındığını ihbar eder. Tüyler ürperten bu suçlama ırkçılığın gölgesinde kapsamlı bir soruşturmayı tetikler. Samuel L.Jackson ve Julianne Moore başrollerde izleyiciyle buluşuyor. 
 
Panik Odası: Bir kadın ve kızı New York'taki evlerine giren hırsızlardan kaçmak için bir kasanın içine saklanır ama hırsızların esas hedefi odanın içindedir. Jodie Foster muhteşem oyunculuğuyla ekrana geliyor.
 
Ölümcül Silah: Dibe vurmuş eski bir polis, ölümcül bir oyunun parçası olacağından habersiz bir şekilde kumar borcunu kapatmak için eline geçen fırsatı değerlendirir. Blanchard Ryan, Steven Seagal ve Lance Henriksen’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Roel Reiné yer alıyor.
 
Beyaz Saray Düştü: John Cale isimli bir polisi memuru, kızını ve Amerikan başkanını BeyazSaray'ın kontrolünü ele geçiren milislerden korumak için harekete geçer. Channing Tatum, Jamie Foxx ve Maggie Gyllenhaal başrollerde.
 
Kusursuz Yabancı: Arkadaşının gizemli ölümünü araştıran bir gazeteci, suçu zengin bir iş adamının işlediğinden şüphelenir. Sorularına cevap bulmak ve adaleti sağlamak için gizli göreve atılır. James Foley imzalı film, Halle Berry ve Bruce Willis’in başrolünde olduğu etkili bir gerilim sunuyor. 
 
Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi: Gelişmiş bir terminatör geçmişe gönderilince John Connor soykırımcı yapay zekâ Skynet'in yok olmadığını ve hâlâ insan ırkını yok etmeyi planladığının anlar.
 
Yüzüklerin Efendisi serisi 3 gün üst üste TLC’de!
 
Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği: Masum bir hobbit olan Frodo, karanlık bir lordu dünyaya hükmedecek güce kavuşturabilecek bir yüzüğün mirasçısı olur. Yüzüğü yok etmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yüzük Kardeşliği ile başlayan Yüzüklerin Efendisi, İki Kule ve Kralın Dönüşü’yle TLC’de olacak. 

Yorumlar (0)