TLC'de nisanda da “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TV 31.03.2023, 14:24 31.03.2023, 15:56
TLC'de nisanda da “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TLC, Nisan ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’dan itibaren mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Nisan ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Nisan film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Haykırış, Hayalet Sürücü, Ben Casus, Keskin Nişancı, Ajan Salt, Aşkın Gücü, İnfazcı 2: Savaş Bölgesi, Gözcü, Tam Gaz, Savaş Sanatı serisi, Charlie Hakkındaki Gerçekler, Şehrin Azizleri 2, 7 Saniye, Adalet serisi , Mükemmel Bir Adam, Bıçak Sırtı 2049 ve Uykusuz gibi gişe filmleri TLC'de ekrana gelecek.
Haykırış: Dedektif Hazel Micallef komşusunu ziyarete gittiğinde korkunç bir cinayeti keşfederek ülkenin dört bir yanında işlenen bir dizi cinayete ulaşır ve huzurlu hayatı altüst olur. Jason Stone yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Susan Sarandon ve Gil Bellows yer alıyor.

Hayalet Sürücü: Gösteri sürücüsü olan Johnny Blaze, kandırılarak ruhunu satmaya ikna edilince korkunç bir Hayalet Sürücü'ye dönüşür ve kelle avcısı olarak şeytana hizmet eder. Nicolas Cage, Eva Mendes ve Wes Bentley’nin başrollerini paylaştığı film, fantastik öyküsüyle dikkat çekiyor.

Ben Casus: ABD hükûmetine ait bir hücum botu çalınınca özel ajanlardan oluşan bir ekip eski bir boks şampiyonuyla birlikte gizli bir göreve atılarak bir silah kaçakçısını araştırmaya başlar. Aksiyon, komedi ve macera dolu filmin başrollerinde Eddie Murphy, Owen Wilson ve Famke Janssen bulunuyor.

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef: Brandon Beckett, bir çiftçiyi kurtardıkları esnada ekibe saldıran gizemli bir nişancıdan intikam almak için babasının öğrencisinden yardım ister. Claudio Fäh yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Annabel Wright, Billy Zane ve Chad Michael Collins izleyici karşısında.

Ajan Salt: CIA ajanı Evelyn Salt, bir irticacı tarafından Rus casusu olmakla suçlanınca firar eder. Masumiyetini kanıtlamak için tüm becerisini ve deneyimini kullanması gerekir. Phillip Noyce’un yönetmenliğindeki filmde başrolleri Angelina Jolie, Liev Schreiber ve Chiwetel Ejiofor paylaşıyor.

Aşkın Gücü: Olağanüstü şartlar altında tanışan bir Chicago polis memuru ve kayıp bir ruh birbirine âşık olur. Gerçekleri öğrenmeye başlayan polisin kendi geçmişiyle yüzleşmesi gerekir. Jennifer Lopez, James Caviezel başerollerde.

İnfazcı 2: Savaş Bölgesi: İntikam için yaşayan adam ve eski özel kuvvetler askeri, infazcı mafya lideriyle çatışır. Lider, yaralı yüzlü suçlu bir psikopat olarak küçük ordusuyla yeniden karşılarına çıkar.

Gözcü: California'da hayallerinin evine taşınan genç bir çift onlardan kurtulmak için her yola baş vurmaya hazır ırkçı bir komşunun hedefi olur. Samuel L. Jackson, Kerry Washington ve Patrick Wilson başrollerde.

Tam Gaz: Bir çete lideri için çalışmaya zorlanan yetenekli bir kaçış aracı şoförü hayatını, aşkını ve özgürlüğünü riske atan başarısız geçen bir vurgunun ardından gerçeklerle yüzleşir. BAFTA ödüllü filmin kadrosunda Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal ve Jamie Foxx yer alıyor.

Savaş Sanatı Serisi

Savaş Sanatı: Bir konteyner dolusu mültecinin cansız hâlde bulunması ve Çin büyükelçisinin ABD-Çin ticaret anlaşması esnasında vurulmasının ardından FBI Ajanı Shaw cinayetle suçlanır.

Savaş Sanatı 2: İhanet’te ise; Emekli olan Ajan Neil Shaw öldürülen eski akıl hocasının intikamını almak için göreve döner. İhanet, ölümcül yozlaşma ve suikast planlarıyla dolu bir ağ keşfeder.

Charlie Hakkındaki Gerçekler: Genç bir kadın eve döndüğünde kocasının öldüğünü öğrenir. Bütün parasını kaybeden ve dört tehlikeli adamın hedefi olan kadın kendisine yardım teklif eden bir yabancıya güvenebilir mi? Jonathan Demme’i hem yönetmen koltuğunda hem de başrolde izliyoruz.

Şehrin Azizleri 2: Mafya içindeki karanlık güçler sevilen bir rahibi öldürünce MacManus kardeşler kanlı bir göreve atılıp suçlulardan intikam almak için gözden uzaktaki hayatlarını geride bırakır. Troy Duffy’nin yönetmenliğindeki gerilim ve aksiyon dolu filmin başrollerinde Sean Patrick Flanery, Norman Reedus ve Wilem Dafoe var.

7 Saniye: Usta hırsız Jack, yanlışlıkla meşhur bir tablo çalar. Ortağı tablonun peşindeki gangsterler tarafından kaçırılınca Jack de tehlikeli bir kurtarma operasyonu düzenlemek zorunda kalır.

Adalet Serisi

Adalet: Robert McCall, Rus gangsterlerin kontrolündeki genç bir kıza yardım etmek için yeni ve sakin hayatını geride bırakır. Gizli yetenekleri adalet arzusunu yeniden canlandırır. Başrolü deneyimli oyuncu Denzel Washington canlandırırken ona Hollywood'un genç ve yetenekli ismi Chloë Grace Moretz eşlik ediyor.

Adalet 2: Denzel Washington sömürülen ve baskı görenlerin gözü pek adalet savaşçısı Robert McCall karakterine yeniden hayat verir. Söz konusu sevdiği biri olduğunda bakalım ne kadar ileri gidecektir?

Mükemmel Bir Adam: Evlilik korkusu olan erkek arkadaşından olaylı bir şekilde ayrılan birlobici, mükemmel erkeği bulduğunu düşünür. Çok geçmeden ortaya çıkan şiddet eğilimi hayatını altüst eder. Sanaa Lathan, Michael Ealy ve Morris Chestnut başrollerde.

Bıçak Sırtı 2049: İlk filmdeki olaylardan 30 yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu, LAPD'den Memur K, toplumdan kalanları kaosa sürükleyebilecek, uzun zamandır gizli olan bir sırrı ortaya çıkarır. Ryan Gosling, Harrison Ford ve Ana de Armas başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Uykusuz: Başarısız bir vurgunun ardından genç oğlu kaçırılan polis memuru Vincent Down kendini kanunsuz polisler, güç savaşları ve katil gangsterlerle dolu bir ağ içinde bulur. Başrollerde Jamie Foxx, Michelle Monaghan ve Dermot Mulroney yer alıyor.

Yorumlar (0)