TLC'de ocakta da “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor  

TV 30.12.2022, 17:02
TLC'de ocakta da “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor   

TLC, Ocak ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’dan itibaren mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Ocak ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri TLC’de izleyicilerle buluşacak.
 
TLC’nin Ocak film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Aranıyor, Şövalye, Anaconda serisi, Düşmanı Korurken, Riddick Günlükleri, Gururlu Mary, Hancock, Kusursuz Yabancı, İnanılmaz Hulk, İçerideki Adam, Panama Terzisi, Çevirmen, Avcı: Kış Savaşı, Hollywood Polisleri, Ben Casus, The Rundown, Gözcü, King Kong, Amerikan Gangsteri ve Kule Soygunu gibi gişe filmleri TLC'de ekrana gelecek. 



Anaconda serisi her Çarşamba 19.30’da TLC’de. 
 
Bilim insanlarının ebedî yaşamı bulmak için çıktıkları yolda karşılaştıkları anakonda, hayatlarını alt üst eder. Korku ve gerilim yüklü Anaconda serisinin üç filmi; Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde, Anaconda 3: Varoluş ve Anaconda 4: Kan Peşinde TLC’de.
 
Aranıyor: Wesley adındaki genç bir adam, yıllardır kayıp olan babasının bir tarikata üye olduğunu öğrenince suikastçi olmak için eğitim alıp üstün dövüş becerileri edinir. James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freeman’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Timur Bekmambetov yer alıyor. 
 
Şövalye: 
Efendisinin ölümünün ardından yemek ve zafer arzusuna kapılan bir köylü, şövalye olarak kendine yeni bir kimlik yaratıp atlı mızrak dövüşü şampiyonu olur. Brian Helgeland’ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde; Heath Ledger, Mark Addy ve Rufus Sewell var.
 
Düşmanı Korurken: CIA Ajanı Matt, bir suçluyu güvenli bir evde korumakla görevlendirilir. Bina saldırıya uğradığında ise Matt'in hayatta kalmak için suçluyla birlikte çalışması gerekir. Denzel Washington, Ryan Reynolds ve Vera Farmiga’nın başrollerde izleyiciyle buluşuyor. 
 
Riddick Günlükleri: Kanun kaçağı Riddick galaksideki tüm insan yaşamını kendi formuna dönüştürmek veya öldürmek isteyen Necromonger Savaşçı Ordusu ile mücadele eder. Aksiyon filmlerinin değişilmez oyuncularından Vin Diesel'in başrolünde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda yine David Twohy oturuyor.
 
Gururlu Mary:
 Mary, Boston'daki acımasız bir gangster için tetikçi olarak çalışmaktadır. Suikast görevlerinden birinde tanıştığı küçük çocuk Mary, onun hayatını değiştirecektir. Filmin başrollerini Billy Brown, Jahi Di'Allo Winston ve Neal McDonough paylaşıyor. 
 
Hancock: Derbeder süper kahraman John Hancock, ne zaman günü kurtarmaya çalışsa büyük bir yıkıma sebep olur. Bir halkla ilişkiler uzmanının ona yardım eli uzatmasıyla hayatı değişir. Başrollerde Thomas Lennon, Will Smith ve Charlize Theron gibi güçlü isimler yer alıyor. 
 
Kusursuz Yabancı: Arkadaşının gizemli ölümünü araştıran bir gazeteci, suçu zengin bir iş adamının işlediğinden şüphelenir. Sorularına cevap bulmak ve adaleti sağlamak için gizli göreve atılır. James Foley imzalı film, Halle Berry ve Bruce Willis’in başrolünde olduğu etkili bir gerilim sunuyor. 
 
İnanılmaz Hulk: Bilim insanı Bruce Banner, olumsuz hisler hissettiğinde dönüştüğü koca yeşil canavar Hulk için çaresizce tedavi arar. Edward Norton, Liv Tyler ve Tim Roth’un başrollerini paylaştığı film, süperkahramanseverleri ekrana davet ediyor. 
 
İçerideki Adam: Bir suç ustası kusursuz bir banka soygunu planlarken bir dedektif de onunla pazarlık eder. Ancak gizemli bir siyasi gücün olaya dâhil olmasıyla gerginlik daha da artar. Denzel Washington, Clive Owen ve Chiwetel Ejiofor’in başrolleri paylaşıyor.
 
Panama Terzisi: Panama'da yaşayan popüler bir terzi, isteksizce İngiliz istihbaratı için casusluk yapmayı kabul eder ve hayatını felaketin eşiğine sürükleyecek bir dizi olayı tetikler. John Boorman’ın yönetmenliğindeki filmde başrolleri Pierce Brosnan, Jamie Lee Curtis ve Geoffrey Rush paylaşıyor. 
 
Çevirmen: Mütercim tercüman Silvia, Birleşmiş Milletler'deyken bir suikast planına kulak misafiri olur. Yetkililere durumu bildirdirir ve çok geçmeden hayatı tehlikeye girer. Nicole Kidman, Sean Penn ve Dana Eskelson’ın başrollerini paylaştığı Çevirmen’in yönetmen koltuğunda Sydney Pollack var. 
 
Avcı: Kış Savaşı: Pamuk Prenses'ten önceki hikâye. Freya hain ablasının ihanetine uğrayınca avcılardan oluşan bir ordu kurar. Uymaları gereken tek kural ise asla âşık olmamaktır. Başerollerde Chris Hemsworth, Charlize Theron ve Jessica Chastain yer alıyor.
 
Hollywood Polisleri: 
Bir rap grubunun üyelerinin öldürülmesinin ardından davaya iki dedektif atanır. Polis teşkilatının dışındaki güçler ise soruşturmanın seyrini değiştirir. Filmin başrollerini Lena Olin, Harrison Ford ve Josh Hartnett gibi güçlü isimler paylaşıyor. 
 
Ben Casus: ABD hükûmetine ait bir hücum botu çalınınca özel ajanlardan oluşan bir ekip eski bir boks şampiyonuyla birlikte gizli bir göreve atılarak bir silah kaçakçısını araştırmaya başlar. Aksiyon, komedi ve macera dolu filmin başrollerinde Eddie Murphy, Owen Wilson ve Famke Janssen bulunuyor. 
 
The Rundown: Bir suçlunun Amazon'da kaybolan oğlunu geri getirmekle görevlendirilen kelle avcısı Beck, paha biçilmez bir sanat eseri için verilen mücadelenin içine düşer. Macera dolu filmde Dwayne Johnson, Christopher Walken ve Ewen Bremner başrollerde yer alıyor. 
 
Gözcü: California'da hayallerinin evine taşınan genç bir çift onlardan kurtulmak için her yola baş vurmaya hazır ırkçı bir komşunun hedefi olur. Samuel L. Jackson, Kerry Washington ve Patrick Wilson başrollerde. 
 
King Kong: Çekim için ıssız bir adaya giden film ekibi, tarih öncesinden kalma yaratıklarla karşılaşır. Bunların en heybetlisi ise dev bir goril olan Kong'dur. Fantastik ve macera dolu filmin başrollerinde; Naomi Watts, Jack Black ve Adrien Brody bulunuyor. 
 
Amerikan Gangsteri: Harlem'li bir uyuşturucu satıcısı 1970'lerin suç merkezi New York'ta yükselişe geçerek mafya aileleriyle aynı nüfuza ulaşır. Dürüst bir polisse onu yakalamaya yemin eder. Başrollerde; Russell Crowe, Denzel Washington ve Chiwetel Ejiofor var. 
 
Kule Soygunu: Bir grup emekçi, zengin bir iş adamı tarafından dolandırıldığını anlayınca dolandırıcının evine girip çalınan paralarını geri almak için bir plan yapar. Brett Ratner’ın yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Ben Stiller, Eddie Murphy ve Casey Affleck bulunuyor.

Yorumlar (0)