TLC'de şubat ayında da "Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TV 30.01.2023, 14:25 30.01.2023, 15:32
TLC'de şubat ayında da "Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TLC’nin Şubat film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Everest, Haykırış, D-Tox, Yeni Nesil Ajan serisi, Kara Şahin Düştü, Panik Odası, Gizemli Parçalar, Savaş Sanatı serisi, Yakuza ile Hesaplaşma, Kayıp Yaşamlar, Charlie Hakkındaki Gerçekler, Son Vurgun, Öldüren Şüphe, Mükemmel Bir Adam, Ölüm Yarışı ve 47 Ronin gibi gişe filmleri TLC'de ekrana gelecek.
Everest: Bugüne dek görülmüş en şiddetli kar fırtınalarından birine meydan okuyarak dünyanın en yüksek zirvesine ulaşmak için çabalayan iki keşif ekibinin hayranlık uyandıran yolculuğu ekrana geliyor. Jason Clarke, Jake Gyllenhaal ve Josh Brolin başrollerde.

Haykırış: Dedektif Hazel Micallef komşusunu ziyarete gittiğinde korkunç bir cinayeti keşfederek ülkenin dört bir yanında işlenen bir dizi cinayete ulaşır ve huzurlu hayatı altüst olur. Jason Stone yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Susan Sarandon ve Gil Bellows yer alıyor.

D-Tox: Dedektif Jake Malloy, bir seri katilin hedefi olunca polislere özel bir kliniğe yatmak zorunda kalır. David Lewis, Sylvester Stallone ve Charles S. Dutton başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Yeni Nesil Ajan serisi her Pazartesi 19.30’da TLC’de

Yeni Nesil Ajan: Kanunları hiçe sayan amansız maceraperest Xander "XXX" Cage'in hapis cezasından kurtulmak için ABD hükûmeti adına tehlikeli bir gizli görevi tamamlaması gerekir. Vin Diesel, Samuel L. Jackson ve Asia Argento’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Rob Cohen oturuyor.

Yeni Nesil Ajan 2: NSA Ajanı Augustus Gibbons ve yeni ajanı, ABD hükûmetine karşı darbe planları yapan tehlikeli bir milis grubunun izini sürer. Ice Cube, Samuel L. Jackson ve Scott Speedman’ın başrolleri paylaşıyor.

Kara Şahin Düştü: 1993'te bir grup Amerikan komandosu ve Delta Gücü askeri bir savaş suçlusunu yakalamak için Somali'ye gönderilir. Görev beklendiği gibi gitmeyince hayatta kalma savaşları başlar. Josh Hartnett, Ewan McGregor ve Tom Sizemore’un başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott var.

Panik Odası: Bir kadın ve kızı New York'taki evlerine giren hırsızlardan kaçmak için bir kasanın içine saklanır ama hırsızların esas hedefi odanın içindedir. Jodie Foster muhteşem oyunculuğuyla ekrana geliyor.

Gizemli Parçalar: Uçak kazasında ölen oğlunun anılarının esiri olan bir kadının, gerçek arayışı onu korkunç ve karanlık bir komployla karşı karşıya getirir. Julianne Moore, Dominic West ve Gary Sinise’nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Joseph Ruben yer alıyor.

Savaş Sanatı serisi her Cuma TLC’de

Savaş Sanatı: Bir konteyner dolusu mültecinin cansız hâlde bulunması ve Çin büyükelçisinin ABD-Çin ticaret anlaşması esnasında vurulmasının ardından FBI Ajanı Shaw cinayetle suçlanır.

Savaş Sanatı 2: İhanet’te ise; Emekli olan Ajan Neil Shaw öldürülen eski akıl hocasının intikamını almak için göreve döner. İhanet, ölümcül yozlaşma ve suikast planlarıyla dolu bir ağ keşfeder.

Yakuza ile Hesaplaşma: Tokyo valisi öldürülünce eski CIA ajanı Travis Hunter, cinayetin sorumlusu teröristleri bulup yükselişteki bir Yakuza liderinin planlarını önlemek için harekete geçer. Steven Seagal ve Takao Osawa başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Kayıp Yaşamlar: Bekâr bir anne arka koltuğunda oturan oğluyla birlikte arabasının çalındığını ihbar eder. Tüyler ürperten bu suçlama ırkçılığın gölgesinde kapsamlı bir soruşturmayı tetikler. Samuel L.Jackson ve Julianne Moore başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Charlie Hakkındaki Gerçekler: Genç bir kadın eve döndüğünde kocasının öldüğünü öğrenir. Bütün parasını kaybeden ve dört tehlikeli adamın hedefi olan kadın kendisine yardım teklif eden bir yabancıya güvenebilir mi? Jonathan Demme’i hem yönetmen koltuğunda hem de başrolde izliyoruz.

Son Vurgun: Manhattan'daki bir dedektif uzmanlık alanı ince planlanmış vurgunlar olan genç bir banka soygunu çetesini karşısına alır ve multi milyon dolarlık planlarını riske atar. Matt Dillon, Paul Walker ve Idris Elba başrollerde.

Öldüren Şüphe: Cinayete kurban giden bir sörfçünün ölümünü araştıran bir polis kurbanın uzun zamandır görüşmediği oğlundan şüphelenir. Ailesi ve mesleği için doğru olanı yapabilecek mi?

Mükemmel Bir Adam: Evlilik korkusu olan erkek arkadaşından olaylı bir şekilde ayrılan birlobici, mükemmel erkeği bulduğunu düşünür. Çok geçmeden ortaya çıkan şiddet eğilimi hayatını altüst eder. Sanaa Lathan, Michael Ealy ve Morris Chestnut başrollerde.

Ölüm Yarışı: Haksız yere cinayet suçundan hüküm giyen bir adam özgürlüğüne kavuşmak için diğer mahkûmlara karşı üç günlük dehşet verici bir yarışa katılır. Paul W.S. Anderson’ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Jason Statham, Tyrese Gibson ve Joan Allen bulunuyor.

47 Ronin: Türleri bir milis lideri tarafından sürgüne yollanan 47 lidersiz samuray, nihai intikam ve kefaret savaşı için esir bir melez olan Kai'den yardım ister. Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada ve Kô Shibasaki’nin başrollerde olduğu filmin yönetmeni Carl Rinsch.

Yorumlar (0)